Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La música per a tothom torna a ser protagonista de la Festa Major de Moja

Aquest divendres hi ha Nit Jove, dissabte ball amb la Marinada i diumenge actua el grup Trams per tancar la festa
Cartell que anuncia la Nit Jove
Cartell que anuncia la Nit Jove

divendres 24 juliol 2015

La música és indestriable de qualsevol festa popular. A la Festa Major de Moja hi serà de nou ben present aquests dies. A banda dels sons que embolcallen activitats com el correfoc, la processó o la timbrada, els actes de la Festa Major incorporen balls i concerts amb formacions que aporten diversitat a la música interpretada en directe. Ja s’han viscut els concerts de gralles amb els grups Pentatònics i Inxanetes i el de jazz amb Xavi Diaz Quartet. Per endavant encara resten propostes potents. La nit d’aquest divendres a dissabte es viurà la Nit Jove, organitzada pels Joves de Moja. Dissabte, el ball l’oferirà la Marinada i diumenge el programa d’actes es tanca amb el grup Trams.

La Nit Jove s’ha programa a la una de la matinada, amb el grup de rumba catalana The Lito i els dj’s El Tour de la Flama. La principal novetat és el canvi d’ubicació. Es deixa l’espai de la pista poliesportiva i es passa a fer a la rambla Pau Casals. Anna Molero, membre de la Comissió de Festes de Moja, explicava que el canvi es fa per motius d’organització i seguretat. (àudio)

El ball de nit i la nit jove de dissabte anirà a càrrec de la Marinada, una formació versàtil que pot oferir música ben variada per a tothom, tal i com destacava un dels components de la Comissió de Festes, Lucas Ramírez.(àudio)

Com cada any, durant el ball es farà el sorteig de productes.(àudio)

Dins de la programació de la Festa Major de Moja, repeteix com a darrer acte el concert amb el grup “Trams”, a dos quarts de 9 del vespre, oferint el seu espectacle de versions “cançons d’una vida”.(àudio)

Durant la mitja part del concert se servirà rom cremat.

 

Document Actions