Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova Junta del Casal d’Avis de Moja afronta il·lusionada les primeres activitats que organitza

El dimecres de cendra organitza un berenar i prepara pel 23 de febrer la tradicional excursió a Montserrat
Josep Castellví és el vicepresident del Casal d'Avis
Josep Castellví és el vicepresident del Casal d'Avis

dijous 31 gener 2013

 

Amb moltes ganes afronta la nova Junta del Casal d’Avis de Moja els primers actes que ja ha d’organitzar al capdavant de l’entitat, després d’haver estat escollida en la darrera assemblea anual de socis, celebrada aquest dissabte. El vicepresident de la Junta, Josep Castellví, ampliava les manifestacions ja efectuades per la nova presidenta, Teresa Miralles, i subratllava que el nou equip es planteja “amb els ànims molt bons” aquesta nova etapa del Casal. Això sí, des del reconeixement per la gran feina feta per l’equip que encapçalava el fins ara president, Jaume Milà. (àudio)

Durant l’assemblea de dissabte es va aprovar un calendari de festes i excursions per a l’any 2013. Hi ha algunes novetats però es mantenen propostes típiques com l’excursió del mes de febrer a Montserrat o bé la sortida a menjar peix. Josep Castellví indica que faran tots els esforços possibles per oferir preus ajustats. (àudio)

La primera de les activitats públiques del Casal amb la nova junta es viurà el proper 13 de febrer, dimecres de cendra, amb una xatonada, al preu de 8 euros. En el cas de Montserrat, el preu és de 36 euros i inclou viatge, esmorzar, dinar i ball. Tant per la xatonada com per l’excursió, cal fer les inscripcions des de dilluns al dimecres de la setmana que ve, en horari de 5 a 7 de la tarda.

Entre les excursions que es planifiquen per aquest any hi ha una sortida a Madrid del 27 d’abril a l’1 de maig o bé la sortida per a anar a veure l’espectacle del Molino, el mes de novembre. També preveuen fer una celebració ben lluïda del 20è aniversari del Casal, el proper 9 de març, amb berenar gratuït pels socis.

La nova junta atendrà als socis i a aquells veïns que ho desitgin cada dimecres, de 5 a 7 de la tarda. Castellví recordava que es pot ser soci del Casal a partir dels 60 anys d’edat i, en el cas de les vídues, a partir dels 50. (àudio)

Recordem que la nova Junta la encapçala Teresa Miralles, Josep Castellví és el vicepresident, Fèlix Carbó és el secretari i Rosa Montserrat la tresorera. Com a vocal de festes hi ha Montserrat Creix; d’excursions, Maria Teresa Hill i Isabel Giménez i del local del Casal, en Josep Peña i Joan Rivas.

Escolta l'entrevista a Josep Castellví, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions