Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La olerdolenca Remei Ullate rep el premi “Arlequí” de la Federació de Grups Amateurs de Teatre

Membre del grup l’Arrel, Ullate acumula una dilatada trajectòria de compromís amb el teatre
Remei Ullate(tercera per l'esquerra) amb la resta de guardonats
Remei Ullate(tercera per l'esquerra) amb la resta de guardonats

dimarts 12 novembre 2013

La olerdolenca Remei Ullate ha rebut aquest dilluns al vespre el premi “Arlequí” que concedeix la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya. El premi suposa un just reconeixement pels anys de feina voluntària que Ullate porta dedicats a la promoció del teatre a casa nostra, tant des de l’àmbit local, com comarcal i nacional. Aquesta veïna de Sant Miquel, molt coneguda per la seva implicació en diverses activitats associatives al municipi, es manté activa al grup l’Arrel de Sant Miquel des de fa 33 anys. També va ser una de les impulsores de coordinadora GATAP, que organitza la Roda de Teatre de l’Alt Penedès des de fa 23 anys. Des de fa 11 anys Ullate és la tresorera de la Junta de la Federació. Moments abans de rebre el premi, ella mateixa explicava que el guardó li feia il.lusió però reconeixia que el primer pensament va ser el de valorar que encara “no li tocava”. El premi ha estat concedit per un jurat després de rebre la proposta provinent dels grups que formen la GATAP. Aquest és un aspecte que destaca la mateixa Remei Ullate a l’hora d’assenyalar el valor d’aquest reconeixement.(àudio)RemeiUllate2.jpg

Una extraordinària capacitat de proposta i de treball, el compromís i l’energia que transmet, són alguns dels trets personals que han fet de Remei Ullate tota una referència en el món dels grups amateurs de teatre de Catalunya. El premi és un punt i seguit, tal i com apuntava la mateixa Ramei Ullate.(àduio)

Ullate es mostra orgullosa de la feina realitzada, però també subratlla que és conscient que es pot millorar. Recordava que, per equivocar-se o encertar-la, “cal ser-hi”.(àudio)

Els premis “Arlequí “ es concedien aquest dilluns a la seu de la SGAE de Barcelona. Remei Ullate rebia “ex-aequo” el premi a la trajectòria personal, juntament amb Pere Garriga, de Pineda de Mar. El reconeixement a l’entitat s’atorgava a la Federació d’Ateneus. També es reconeixia la trajectòria de la Federació de Teatre Amateur de València i es lliurava el guardó en l’àmbit professional a l’actriu Montserrat Carulla.

Escolta l'entrevista a Remei Ullate, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions