Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La paella de la Trobada Popular de Sant Pere Molanta reuneix a 240 persones

Els actes s’han fet aquest cap de setmana i han comptat amb la participació d’entitats del poble
La paella popular, a l'interior de la sala de la Societat
La paella popular, a l'interior de la sala de la Societat

dilluns 16 juny 2014

Tal i com es preveia, la paella popular ha estat aquest diumenge al migdia l’acte més participat dels que s’han realitzat aquest cap de setmana dins de la VII Trobada Popular de Sant Pere Molanta. Fins a 240 persones omplien la sala de la Societat-Principal Unió per a compartir aquest àpat. Abans de servir-se la paella, s’havia comptat amb la possibilitat de jugar durant el matí a jocs inflables, degustar una xocolatada i seguir les evoluciones dels gegants, les coreografies del grup de Carnaval i els balls de les panderetes de Sant Pere Molanta. Una de les novetats va ser la participació del grup “Gatzara Country”. Joan Mata, president de l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta, ens oferia una valoració positiva de la Trobada de Sant Pere Molanta, especialment per aquesta gran resposta del poble en el moment de la paella.(àudio)TrobaStPererepartintpaella.JPG

Dissabte a la tarda, una trentena de persones participaven en una caminada per camins i paratges properes a Sant Pere Molanta, incloent un avituallament durant el recorregut. Per la nit, es va gaudir de sopar picnic, karaoke i bingo.

Joan Mata ens destacava la diversitat d’edats de les persones que han participat en els actes. De manera especial ens feia notar el compromís del jovent del poble. (àudio)

La Trobada ja és una activitat que s’ha consolidat en el calendari d’activitats a Sant Pere Molanta. El propòsit inicial, que es manté, és el de reclamar a l’Ajuntament un major apropament a aquest nucli del municipi.(àudio)

La majoria dels assistents a la paella eren veïns de Sant Pere Molanta,però també n’hi havia que resideixen en d’altres nuclis del municipi, especialment de Can Trabal.

 

Escolta l'entrevista a Joan Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquíTrobadaSt.Perepaella2.jpg

 

Document Actions