Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La paella popular de la Festa de Sant Miquel reuneix a 130 persones

La Festa també va comptar amb bingo popular i amb una caminada fins a Masia Torreblanca

dilluns 30 setembre 2013

Els actes que ha organitzat aquest diumenge la Societat La Lleialtat, coincidint amb Sant Miquel, s’han celebrat amb una elevada participació. Pel matí, amb sortida des del local Rossend Montané, una cinquantena de veïns de totes les edats realitzaven una caminada fins a les instal·lacions de les caves Masia Torreblanca. Allà, podien conèixer l’interior de la masia i el funcionament de les instal·lacions. De tornada, a partir de les dues, es va servir la paella popular per a prop de 130 persones. Maria Montané, presidenta de la Societat La Lleialtat, ens valorava que les activitats havien estat tot un èxit.(àudio)

La caminada pel matí també tenia el sentit de conèixer les instal·lacions d’una empresa que s’ha convertit en fidel col·laborador en els activitats que organitza la Societat. (àudio)

Les caminades que organitza la Societat no tenen una data prefixada. Les intenten fer durant l’any, coincidint amb alguna festa promoguda per l’entitat. En aquesta ocasió, es va traslladar la prevista per l’11 de setembre i es va acabar fent per aquest dia 29. (àudio)

Ara la Societat ja està encarant la recta final dels preparatius de la Festa Major. El gruix dels actes s’han programat pel cap de setmana de l’11 al 13 d’octubre, amb actes previs aquest dissabte 5 d’octubre com l’inici dels campionats de dards i ping-pong.

Escolta l'entrevista a Maria Montané, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions