Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La paella popular de la Trobada de Sant Pere Molanta reuneix a 120 persones

La caminada de dissabte i l’espectacle d’animació infantil de diumenge van ser també dos dels moments destacats

dimarts 29 maig 2018

L’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta ha ofert una primera valoració satisfactòria de la 11a Trobada popular de Sant Pere Molanta, celebrada aquest cap de setmana. El president de l’entitat, Cèsar Casanova, assenyala que l’assistència ha estat inferior a la d’altres anys, però oferia un balanç positiu pel funcionament de les activitats i perquè cal tenir en compte de que es tractava de la primera Trobada popular que organitza la nova junta de l’entitat.  En el cas de dissabte, la caminada va comptar amb una bona assistència de veïns i el posterior sopar de carmanyola tenir un animat ambient i va comptar amb jocs que van servir per a repartir obsequis cedits  per col·laboradors.(àudio)TrobadaStPerecaminada.jpgTrobadaStPereespectacleinf..jpg

Diumenge, un dels moments més esperats va ser la paella popular, que en aquesta ocasió reunia a 120 persones. Abans es va viure la xocolatada i es va poder gaudir de les actuacions de la coral de la gent gran de Sant Pere Molanta, amb la posterior novetat de comptar amb l’espectacle d’animació infantil ofert per “Malaboig”.(àudio)

Durant el dinar es va poder recaptar fons per a finançar material per al nou ball de Gitanes que es prepara a Sant Pere Molanta. Cèsar Casanova indica que s’espera que el ball ja actuï per la Festa Major del poble d’aquest 2018.(àudio)

Un cop feta la Trobada popular, la propera activitat que impulsarà l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta es preveu que sigui l’organització de la celebració de la Revetlla de Sant Joan, a la pista poliesportiva.

Escolta l'entrevista a Cèsar Casanova, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions