Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La paella popular torna a ser l’acte més concorregut de la Trobada de Sant Pere Molanta

L’exhibició dels balls folklòrics va ser un altre dels moments destacats de la programació

dilluns 15 juny 2015

La paella popular, diumenge al migdia, va ser l’acte més concorregut dels celebrats aquest cap de setmana dins de la 8a edició de la Trobada Popular de Sant Pere Molanta. Organitzada per l’Associació de Veïns i Entitats de Sant Pere Molanta, la Trobada ha mantingut el perfil d’activitats que s’ha consolidat en els darrers anys, apostant per oferir actes familiars i de retrobament veïnal.TrobadaSantPere1.JPG

El president de l’Associació de Veïns i entitats, Joan Mata, explicava que amb prop de 250 persones el local estava ple per a la paella i valorava que, si es disposés d’una pista coberta, es podria comptar amb més participació encara en aquest acte.(àudio)

La Trobada començava dissabte a la tarda, després de l’espectacle fet al poble dins del festival EVA, amb una excursió pels voltants del poble. En acabar, es va fer un sopar picnic a la Sala, amb karaoke i bingo. L’endemà es va servir a les 10 xocolotada i es va procedir a l’exhibicó de balls del municipi, incloent les coreografies del grup de Carnaval i dels Gatzara Country. Joan Mata subratlla aquesta implicació de les entitats i el fet d’oferir activitats adreçades als infants ,com els inflables gratuïts. (àudio)

Des de l’Associacó de Veïns i Entitats demanen que el nou Ajuntament pensi també en Sant Pere Molanta. (àudio)

L’Associació també considera que és prioritari per Sant Pere Molanta garantir la protecció de l’espai de l’antiga bòbila de Can Sogas i arribar a un acord amb el Bisbat per a l’adiquisició dels terrenys del camp de futbol.

Escolta l'entrevista a Joan Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions