Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La parada de llibres i roses a l’escola Circell trasllada al carrer l'ambient festiu de Sant Jordi

Els alumnes de 6è han ofert varietats literàries i esperen arribar a vendre fins a 300 roses

dimecres 23 abril 2014

L’ambient festiu de la diada de Sant Jordi es viu al municipi gràcies a les escoles. Organitzen activitats especials i traslladen a les famílies o al carrer propostes vinculades amb els llibres i les roses, els dos protagonistes de la jornada. Ha estat el cas de l’escola Circell de Moja. Els seus alumnes de sisè un any més han muntat una parada de venda de llibres i de roses davant de l’escola. Laura Trúpita, tutora de 6è, recorda que els diners obtinguts serveixen per a finançar part del viatge de fi de curs dels més grans de l’escola. L’activitat de Sant Jorsdi l’esperen els alumnes de 6è i l’afronten amb molta motivació.(àudio)St.jordiCircell2.JPG

A Moja, la parada de l’escola Circell és l’únic lloc del poble on es poden adquirir roses el dia de Sant Jordi. Tenint com a referència les xifres dels darrers anys, s’esperen vendre en acabar el dia les 300 roses encarregades, al preu de 3’5€ la unitat.(àudio)

Els alumnes de sisè es van repartint en torns per assumir la venda de roses i llibres. Aquest matí , en l’espai dedicat a les roses, l’Albert, l’Aleix, el Carles i el Ferran ens explicaven que les vendes estaven anant molt bé. També ens comentaven que tenen l’ajuda de la calculadora i que un únic client ha comprat 51 roses.(àudio)

Un dels alumnes de 6è que aquest matí s’ha fet càrrec de la parada de venda de llibres és el Roger. Ens explica que han tingut cura de la classificació dels volums i ens destaca que hi ha una gran diversitat de llibres a la venda.(àudio)

Durant aquest dia de Sant Jordi els alumnes grans llegeixen contes als petis i demà els alumnes de 5è i 6è representaran contes tradicionals a la resta de grups.

Esclolta les entrevistes a Laura Trúpita i a alumnes de 6è, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions