Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La parada del Bibliobús canvia d’ubicació a Moja i a partir de dijous estarà davant de l’escola Circell

El propòsit és el d’apropar el Bibliobús a la comunitat educativa en les seves estades quinzenals al poble

divendres 10 novembre 2017

A partir de dijous de la setmana que ve el bibliobús canvia d’emplaçament a Moja i passarà a ubicar-se davant de l’escola Circell. El propòsit  és el d’apropar el servei a la comunitat educativa en les seves estades quinzenals als poble, tal i com ens explicava la directora del Bibliobús El Castellot, Marina Llobet.(àudio)

Fins ara el Bibliobús s’instal.lava a la plaça de l’Església quan venia a Moja. Amb el canvi es pretén afavorir l’ús del servei per part dels alumnes de l’escola Circell.(àudio)

El Bibliobús és un servei que compta amb un nivell d’usuaris consolidat al municipi, de diverses edats. Són moltes les avantatges que ofereix aquesta biblioteca mòbil.  Amb el carnet de la xarxa de biblioteques de la Diputació, es pot accedir al fons de les biblioteques de la demarcació i fer ús del servei de préstec. Disposen d’ordinadors,  connexió wi-fi i programen activitats de dinamització cultural. (àudio)

El Bibliobús es desplaça a Moja cada dos dijous, en horari de 4 a 7 d ela tarda. A Sant Pere Molanta, el canvi d’ubicació fet per passar el servei a al costat de l’escola Rossend Montané ha funcionament molt  bé i això ha encoratjat a plantejar aquest canvi d’emplaçament a Moja, després de rebre el suggeriment de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Escolta l'entrevista a Marina Llobet, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions