Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació en la Festa Major de Can Trabal ha sobrepassat les expectatives més optimistes

El passatge del terror gratuït escenificat per veïns de la urbanització va causar un gran impacte, amb cues de fins a 2 hores d’espera per a seguir-lo
Bona part de l'equip de veïns que va fer possible el memorable passatge del terror
Bona part de l'equip de veïns que va fer possible el memorable passatge del terror

dimecres 03 novembre 2021

La d’aquest 2021 serà una Festa Major que els veïns de Can Trabal recordaran durant molt de temps. Les dates de celebració ja eren excepcionals, després de que es decidís no realitzar la festa a principis del mes d’agost i s’ajornés per a realitzar-la tres mesos després . La decisió de programar els actes  durant el cap de setmana de la Castanyada i de Halloween ha estat tot un encert de la Comissió de Festes, tenint en compte l’innegable èxit de participació assolit. Des de divendres 29 d’octubre i fins aquest dilluns 1 de novembre, s’ha acumulat una assistència sense precedents. Agustín Montero, president de l’Associació de Propietaris de Can Trabal, resumia que la participació havia sobrepassat les expectatives més optimistes. Malgrat alguna incertesa meteorològica, els actes es van poder realitzar enmig d’un gran ambient i d’unes visibles ganes de fer festa per part dels veïns.(àudio)

Els actes adreçats als infants, els espectacles amb artistes professionals i la música en directe van ser moments destacats dels quatre dies de Festa Major. Però si hem d’escollir un acte que defineix aquesta elevada complicitat dels veïns amb la seva Festa Major, sens dubte cal triar l’activitat del passatge del terror. Es realitzava diumenge i va ser executat amb excel·lència per veïns de la urbanització, després d’un impressionant treball de caracterització i d'un impactant desplegament d'efectes especials. Era tan elevada l’expectació per fer el túnel, que  en alguns moments hi van haver cues de fins a dues hores per a poder seguir-lo. (àudio)

L’èxit de la Festa Major d’aquest 2021 ja permet anunciar que l’any que ve es faran activitats lúdiques per aquestes mateixes dates, mantenint una festa a la urbanització per l’estiu.(àudio)

Escolta l’entrevista a Agustín Montero, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Galeria d'Imatges

FMCanTrabal3.jpg
FMCanTrabal4.jpg
FmCanTrabal5.jpg

Document Actions