Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Penya Barcelonista d’Olèrdola celebra dissabte la seva 7a Trobada anual de socis

Coincidint amb la trobada la Penya organitza al Local Nou de Moja una Trobada d’intercanvi de plaques de cava

dijous 20 setembre 2018

La Penya Barcelonista d’Olèrdola celebra la seva trobada anual de socis de manera rotativa en un dels nuclis del municipi. Aquest 2018 toca a Moja i l’activitat l’organitzen aquest dissabte al Local Nou. Serà la 7a trobada dels penyistes culés i també la 7a edició de la trobada d’intercanvi de plaques de cava que promouen des de la mateixa Penya Barcelonista.

El president de la Penya, Pere Prats, indicava que en l’esmorzar de germanor es preveuen trobar una seixantena de participants. La trobada d’intercanvi de plaques es farà de les 9 del matí a la una del migdia. (àudio)

Durant la Trobada d’intercanvi de plaques de cava, es posarà a la venda una ampolla de Cavas Hill amb plaça litografiada i dues plaques commemoratives de la Trobada de la Penya Barcelonista.

L’agrupació d’Olèrdola fa enguany el seu 24è aniversari i forma part de la Federació de Penyes de l’Anoia-Penedès Garraf.(àudio)

La dificultat de garantir entrades fins els últims dies previs als partits fa que les penyes desisteixin d’organitzar desplaçaments per anar a veure a l’equip. Des d’Olèrdola, la penya segueix la dinàmica del món de les penyes del club. Un bon exemple d’això va ser la participació en el torneig de play station que organitzava el Barça.(àudio)

La Penya ja comença a pensar com celebrar l’any que ve el seu 25è aniversari. Per anar fent boca, esperen completar aquest dissabte una animada trobada anual d’associats.

Escolta l'entrevista a Pere Prats, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions