Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Penya Barcelonista d’Olèrdola es planteja el repte de créixer en socis

La Junta, encapçalada per Pere Prats, s’ha renovat i ja comença a preveure com celebrar el 25è aniversari

dilluns 23 novembre 2015


El creixement d’associats , la possibilitat  de disposar de local per a poder veure els partits televisats i la preparació del 25è aniversari són tres dels principals reptes que s’ha plantejat la renovada Junta de la Penya Barcelonista d’Olèrdola. Encapçalada per Pere Prats des de l’any de la seva fundació, el 1994, la Penya ja comença a plantejar-se que pel 25è aniversari el municipi podria acollir la Trobada de Penyes del Barça, tot un esdeveniment dins de l’univers blaugrana.(àudio)
A la Penya li agradaria disposar d’un espai per a  poder oferir partits televisats de futbol. Per això entenen que caldria plantejar-ho a l’Ajuntament d’Olèrdola.(àudio)
Actualment la penya té la seva seu en l’espai d’entitats del Centre Cívic La Xarxa, però desitjarien poder gestionar un local per a oferir aquest servei i facilitar que l’aficionat pogués veure els partits.
Un altre dels reptes és el de créixer en nombre d’associats. Per a que això sigui possible, entenen que caldria que tots els socis del Barça que viuen a Olèrdola coneguessin que al municipi hi ha una Penya del Barça. (àudio)
Pere Prats també ha fet notar que hi ha moltes dificultats per a poder disposar d’entrades per a organitzar desplaçaments i que fer un autocar que anés a veure els partits el Barça a casa requeriria d’un compromís continuat d’entre 40 a 50 persones.

Document Actions