Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Penya Barcelonista d’Olèrdola ha celebrat aquest dissabte la seva 7a trobada de socis

L’acte al Local Nou de Moja també ha comptat amb una trobada d’intercanvi de plaques de cava

dilluns 24 setembre 2018

Fins a una quarantena comensals, entre socis i acompanyants, han participat aquest dissabte al matí al Local Nou de Moja en la 7a edició de la trobada anual de socis de la Penya Barcelonista d’Olèrdola. La trobada coincidia amb la 7a edició de la Trobada d’intercanvi de plaques de cava que ha organitzat la mateixa Penya. El president de l’entitat, Pere Prats, es mostrava el mateix dissabte satisfet pel funcionament de la trobada de socis i per la resposta assolida també en la trobada d’intercanvi de plaques de cava.(àudio)TrobadaPenya2.JPG

La Penya ja pensa en preparar de manera lluïda el proper any el seu 25è aniversari. Pere Prats avança que l’activitat es programarà a Sant Miquel.(àudio)

Per a fer la trobada d’intercanvi de plaques de cava, la Penya compta amb la col.laboració de l’Associació de col·leccionistes de plaques de cava del Penedès. El seu president, Josep Baltà, ens recordava que de manera habitual convoquen trobades a Sant Pere Molanta i la d’aquest dissabte era la tercera que es feia a Moja.(àudio)

Baltà posa l’accent en la fructífera relació que hi ha entre la Penya Barcelonista i l’Associació de Col.leccionistes de Plaques de cava.(àudio)

A Olèrdola, les properes dues trobades d’intercanvi s’han programat a Sant Pere Molanta, al local de la Societat Principal-Unió. La primera s’ha previst l’1 de novembre i la següent,el 29 de desembre. A Moja, encara pendent de confirmar, es podria fer una nova trobada durant el mes de febrer.

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Pere Prats i Josep Baltà clicant aquí

Document Actions