Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina de Daltmar obre aquest dissabte

La gestió de la instal·lació l’assumeix Buda Bar, que també té al seu càrrec el bar de la zona esportiva
La piscina obrirà tots els dies, d'11:00 a 20:00h
La piscina obrirà tots els dies, d'11:00 a 20:00h

divendres 10 juliol 2015

La piscina municipal de Daltmar obre aquest dissabte. Després de dies de converses i d’incerteses, s’ha arribat a una solució satisfactòria que garanteix l’obertura de la instal·lació durant aquesta temporada d’estiu. L’Associació Cultural, entitat a la qual va cedir l’Ajuntament d’Olèrdola la gestió de la zona d’equipaments de Daltmar fa dos anys, ha arribat a un acord amb Buda Bar perquè aquest establiment assumeixi les tasques d’obertura, vigilància, neteja del recinte, control d’entrades i compliment de les normes d’ús de la piscina. Buda Bar ja té al seu càrrec el bar de la zona d’equipaments de Daltmar i ara, a aquest contracte de cessió del bar, se li ha afegit un annex que inclou la gestió de la piscina. L’ampliació del contracte es signava aquest dijous i això ha possibilitat que la piscina pugui obrir aquest dissabte, 11 de juliol.

Carlos Molina, president en funcions de la Junta de Compensació de Daltmar, explicava que l’acord inclou que la Junta assumirà les despeses de llum i aigua. A canvi, en compliment de l’acord de l’assemblea de la Junta de Compensació del passat 26 d’abril, els propietaris de Daltmar tindran l’entrada lliure a la piscina.(àudio)

Molina subratlla que l’obertura de la piscina suposa satisfer un desig dels veïns.(àudio)

Les temporades d’ús de les piscines d’estiu acostumen a iniciar-se per la setmana de Sant Joan, coincidint amb l’inici de les vacances escolars. Des de la Junta es valora que fins ara no s’ha pogut garantir l’obertura de la piscina de Daltmar per la complexitat de la gestió que calia resoldre. Les persones amb responsabilitats a l’Associació Cultural i a la Junta de Compensació fins ara eren les mateixes i Molina recordava que no disposen del temps ni dels coneixements professionals que té una administració com l’Ajuntament.(àudio)

Manel Rodríguez, propietari de Buda Bar, confirmava que la piscina restarà oberta tots els dies, fins el 13 de setembre, en horari d’onze del matí a les 8 del vespre. De dilluns a divendres, el preu de l’entrada serà de 2€ i els caps de setmana i festiu, de 3 €. Els propietaris de parcel·les que estiguin al corrent de pagament a la Junta de Compensació tindran entrada lliure.

Escolta l'entrevista a Carlos Molina, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions