Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina municipal de Daltmar obre dissabte 23 de juny

El primer cap de setmana serà de portes obertes amb activitats gratuïtes

dijous 14 juny 2018

La piscina municipal de Daltmar entrarà en funcionament aquesta temporada d’estiu a partir del proper dissabte 23 de juny. Per a celebrar de manera especial aquesta obertura, el CIE Olèrdola ha programat jornades de portes obertes a les instal·lacions de les piscines, tant dissabte 23 com diumenge 24 de juny, amb activitats gratuïtes. El dissabte 23 s’han previst jocs aquàtics, a les 11:30h; i a les 17:30h es podran fer aquaritmes. Diumenge 24 de juny, a les 11:00h s’oferirà una sessió d’aquagym; per les 12:30h s’han programat jocs pels infants; mentre que a les 17:30h es tornaran a oferir aquaritmes.

L’horari de la piscina és de 10 a 14h i de 16 a 20h, de dilluns a diumenge, amb la previsió de mantenir oberta la temporada fins entrat el mes de setembre en funció del temps, en data de tancament encara per determinar.PiscinaPreusOK.jpgPiscinaDaltmarArxiuOK.jpg

Rubén Cuello, un dels responsables de CIE Olèrdola, explicava que hi havia “ganes de piscina” a Daltmar i subratllava el propòsit de fer que els usuaris s’ho passin d’allò més bé.(àudio)

Durant tota la temporada, no només en les dues jornades inicials de portes obertes, s’oferiran activitats de dinamització a la piscina.(àudio)

El preu de l’entrada per 1 dia és de 3€ pels infants de 4 a 12 anys i pels majors de 65 anys;  pels adults, l’import és de 4 €. Amb el carnet familiar 734OLRDA, aquests preus es redueixen en 0’5€ cadascun. Existeixen abonaments per 12 usos, de temporada i per famílies.

El carnet 734OLRDA és un carnet familiar, destinat única i exclusivament als olerdolencs/ques que visquin o estiuegin a qualsevol dels nuclis del municipi. Per tenir-lo, cal demostrar la vinculació amb el municipi. Té un cost anual de 10euros per  família i dona accés a tarifes reduïdes i a serveis gratuïts que s'aniran publicant. A més dels beneficis en els preus de les entrades a les piscines, també es preveu que comportin l’obtenció de tarifes especials quan  comencin les escoles esportives i la resta de serveis al CIE Olèrdola.

El CIE(Centre d’Innovació Esportiva) Olèrdola és l’empresa que té adjudicat l’ús privatiu de la zona esportiva municipal de Daltmar. Rubén Cuello confirmava que les obres iniciades de construcció de les pistes de pàdel es preveuen enllestir abans de finalitzar aquest any.(àudio)

Pots escoltar l’entrevista a Rubén Cuello, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions