Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La piscina municipal de Daltmar obrirà per Sant Joan

Dilluns es preveuen completar les tasques perquè tot estigui a punt
Imatge de la piscina aquest divendres
Imatge de la piscina aquest divendres

divendres 20 juny 2014

 

El proper dimarts, festivitat de Sant Joan, Olèrdola podrà gaudir de piscina municipal. Aquesta instal·lació, ubicada en la zona d’equipaments de Daltmar, estarà a punt perquè entri en funcionament al públic des del 24 de juny i durant tot  l’estiu, fins a principis de setembre.

La regidora d’urbanitzacions de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, confirmava que des de l’Ajuntament s’havia procedit a fer les feines prèvies necessàries perquè la instal·lació estigués en condicions òptimes per obrir dimarts. S’ha executat l’aval dipositat per l’empresa constructora per a fer front a una lleu reparació de l’enrajolat de la piscina. L’obra ja fa setmanes que la realitzava la brigada de l’Ajuntament d’Olèrdola. Més feixugues en canvi han estat les gestions per a garantir que la piscina s’ompliria d’aigua. D’acord amb els tècnics, només un terç de l’aigua prové de la xarxa de Daltmar. La resta s’ha fet arribar a la piscina a través de vehicles cisterna provinents de Vilanova. Eva Ruiz destacava que la piscina és gestionada per l’Associació de propietaris i que tot estarà enllestit perquè la piscina obri dimarts.(àudio)

Eva Ruiz ha mostrat la seva sorpresa per l’actitud del president de la Junta de Compensació. (àudio)

Des de l’Associació de propietaris sempre s’ha perseguit que aquest espai de la piscina es dinamitzi i sigui punt de reunió gràcies, en bona part, a una oferta de preus populars i d’abonaments atractiva. Ruiz creu que serà així però recorda que aquesta és una funció que pertoca als adjudicataris del servei. (àudio)

Eva Ruiz ha insistit en que des de l’Ajuntament d’Olèrdola s’ha treballat en col·laboració amb l’Associació de propietaris, superant dificultats, per a fer realitat que la instal·lació obri al públic de manera normalitzada aquest estiu.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions