Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plaça de l’Ametller de Moja viu aquest cap de setmana la seva 27a festa

Aquest divendres hi ha bingo a la fresca i dissabte activitats infantils, sopar i ball

divendres 10 juliol 2015

Una de les activitats que anuncia la proximitat a Moja de la Festa Major d’estiu és la celebració de la Festa de la plaça de l’Ametller. La seva 27a edició es viu aquest cap de setmana, amb un programa d’actes que manté el format consolidat des de la fundació de la festa. S’ofereix divendres a la nit una activitat a la fresca i l’endemà dissabte el centre són les propostes adreçades als infants i un sopar veïnal. Un dels membres de la comissió organitzadora de la festa, Joan Rivas, indicava que es van mantenint els actes principals amb variacions, com el fet de canviar divendres el cinema a la fresca que es feia en anys anterior per l’actual bingo.(àudio)

Així, la primera activitat s’ha programat aquest divendres, a les 10 de la nit, amb bingo a la fresca amb sangria i crispetes. Dissabte, a un quart de sis de la tarda, s’oferiran inflables infantils, jocs de trencar l’olla i xocolatada. Les activitats són obertes a tothom i gratuïtes, tal i com indica Rivas, que afegia que cada any miren d’oferir canvis en l’activitat que s’adreça als més petits. Altres anys s’havia programat màgia o actuació d’animació infantil, mentre que aquest 2015 s’ha optat pels inflables.(àudio)

L’activitat que dóna caràcter a aquesta festa “de barri” a Moja és el sopar veïnal, que s’ha programat dissabte al carrer del Sol, a partir de les 10 de la nit i després d’una traca. Enguany compta amb una setantena d’inscrits.(àudio)

Després del sopar hi haurà ball i a la mitja part es farà sorteig d’un obsequi i se servirà coca i cava per a tothom.

Escolta l'entrevista a Joan Rivas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí.

 

 

Document Actions