Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La plantilla de l’empresa Qipert decideix avui en assemblea si accepta un preacord d’indemnitzacions

L’empresa està instal·lada al polígon de Sant Pere Molanta i ha comunicat el seu tancament, amb 102 persones afectades

divendres 25 gener 2019

 

Aquest divendres, a les 2 del migdia, es traslladarà a l’assemblea dels 102 treballadors de l’empresa Qipert un preacord arribat aquest dijous, que puja de 20 a 28 els dies que s’indemnitzarien per any treballat.

Judith Capella, portaveu del Comitè d’Empresa, indica que el tancament de l’empresa és irreversible i assenyala que la voluntat és la de minimitzar al màxim els riscos que suposaria anar a judici.(àudio)

En cas de rebutjar-se el preacord, el Comitè explica que convocarà concentracions davant de l’empresa, fins el proper dijous 31 de gener, que és la data límit establerta a l’Expedient de Regulació per a que les parts arribin a un acord.(àudio)

L’empresa Qipert, després de 5 anys realitzant la revisió de garanties de Banc Sabadell, ha decidit tancar portes al·legant “causes productives”. Segons indica el Comitè d’Empresa, la companyia vol extingir la totalitat dels contractes de la plantilla i ofereix unes recol·locacions “ridícules”. La representació dels treballadors ha defensat en el procés negociador que l’empresa disposava de “més marge de millora de les condicions del tancament del centre”.

Escolta l'entrevista a Judith Capella, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions