Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Plataforma No a la MAT Alt Penedès es reuneix a Olèrdola amb els alcaldes dels municipis directament afectats pel projecte

Han traslladat una moció per ser aprovada pels ajuntaments i han refermat el compromís de treball conjunt

dijous 16 desembre 2021

Aquest dimarts al matí, a l’edifici municipal de Correus de Moja, membres de la Plataforma No a la MAT Alt Penedès es reunien amb els alcaldes i alcaldessa dels municipis de la comarca directament afectats pel projecte de Línea de Molt Alta Tensió presentat per l’empresa Forestalia. La Plataforma estava representada per veïnes d’Olèrdola i a la reunió hi assistien el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch; l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez; l’alcaldessa de Santa Margarida i els Monjos, Imma Ferret; l’alcalde d’Avinyonet i president del Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès, César Herraiz; l’alcalde de Castellet i la Gornal, Miguel Delgado; i el segon tinent d’alcalde d’Olesa de Bonesvalls, Carlos Vico. Va excusar la seva assistència l’alcalde de Sant Cugat Sesgarrigues, Jordi Ferrer.

Durant la trobada, la representació de la Plataforma va presentar el manifest “No a la MAT Alt Penedès” que han elaborat i van traslladar una proposta de moció per ser aprovada als ajuntaments i al Consell Comarcal. Des de la Plataforma s’ha destacat el treball conjunt i la unitat que hi ha entre els municipis, superant diferències d’opció política,  per fer front a l’amenaça que suposa la MAT. Plataforma i autoritats municipals presents en la reunió expressaven el seu propòsit de treballar plegats per evitar el projecte.

Document Actions