Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja condiciona la Festa de la Primavera de Can Trabal però no impedeix que se celebri amb apreciable participació

La Comissió de Festes agraeix la implicació dels veïns malgrat el temps no acompanyés

dimecres 17 maig 2023

 

La presència de la pluja va condicionar diferents moments i activitats de la Festa de la Primavera de Can Trabal, celebrada aquest darrer cap de setmana, però no va impedir que s’acabés celebrant amb una apreciable participació si es tenen en compte les circumstàncies.

A causa de la pluja, en el Mercat de 2a mà hi van participar la meitat dels 30 paradistes que s’havien previst. Els tallers de dissabte es van allargar fins a les 7 de la tarda a causa de l’èxit que van tenir activitats com les d’elaborar pots de sals de colors i polseres. Pel migdia, la missa amb mossèn Joan Sala es va haver de fer a l’interior del local social, amb l’acompanyament del cor rociero “Aire de las Marismas”.

Les tres actuacions programades per dissabte no van realitzar-se de la manera en què s’havien programat, però des de l’organització es subratlla que “tot i així, la gent va estar allà”

El diumenge es va viure una animada masterclass de salsa, que va donar pas a un “rebujito” popular i el sorteig de la rifa

La Comissió de Festes vol agrair la presència de tota la gent que va participar en la Festa de la Primavera, malgrat el temps no acompanyés.

Document Actions