Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja constant no impedeix que la Marxa BTT de Moja acabi sent un nou èxit organitzatiu

Francesc Guerra va assolir el seu 5è triomf a la prova. Dels 350 inscrits van acabar participant 253

dilluns 31 març 2014

La constant presència de la pluja no va impedir que la 12a Marxa BTT de Moja, celebrada aquest diumenge al matí, es convertís en tot un èxit. Es van assolir 350 inscripcions i l’organització va funcionar amb una gran solvència, malgrat el repte que suposava superar els condicionants que marcava la pluja. El circuit va multiplicar la seva exigència per l’efecte de l’aigua, que convertia alguns trams en molt lliscants. Això va acabar comportant que forces inscrits acabessin optant per no prendre la sortida i al final acabessin sent 253 els participants. Les ensopegades van ser freqüents, però no es va haver de lamentar cap dany de consideració.

En l’àmbit esportiu la prova va tenir poca història. Francesc Guerra va assolir el seu 5è triomf a la Marxa de Moja, demostrant que està molt per sobre de la resta de participants de les proves de BTT al Penedès. Va completar els 30 quilòmetres de recorregut amb un temps d’una hora, 18 minuts i 28 segons. Gairebé 5 minuts després arribava el segon classificat, que va ser Pere Joan Roig, amb una hora, 23 minuts i 20 segons. Tercer va ser Aleix Albet, amb una hora, 23 minuts i 50 segons. Marxapdiu.JPG

Francesc Guerra ja va marcar distàncies en la primera pujada i es va plantejar la prova com un “entrenament de qualitat” .(àudio)

El vilafranquí Francesc Guerra és un dels millors ciclistes catalans en BTT. Els seus propers reptes són la Open Espanya, la Copa Catalana i el Campionat de Catalunya. Per a ell, corre a Olèrdola és corre a casa i agraïa l’excel·lent feina que fan els organitzadors del club Btt “El Bressol”.(àudio)

El primer ciclista local va ser Alex Reina, del club Sans-Olèrdola, completant el recorregut amb un temps d’una hora, 39 minuts i 9 segons. Amb només 17 anys, va ser el primer de la seva categoria, malgrat haver caigut durant la prova un parell de vegades.(àudio)

La primera dona en finalitzar la prova va ser Txell Milà, aturant el cronòmetre en 1 hora, 52 minuts i 3 segons. El seu objectiu era no fer-se mal i es plantejava la prova tenint com a referència el seu propi ritme.(àudio)

Milà també posava l’accent en les qualitats de l’organització i la diversitat del recorregut. També animava a les noies a que participessin en la prova.(àudio)Marxasortida2.JPG

Per fer possible que la prova rutllés, sota la coordinació del club BTT “El Bressol”, es va comptar amb molts veïns com a col·laboradors assumint tasques com les de control de pas, recepció dels participants o bé cuinar l’esmorzar, a càrrec del grup gastronòmic Tres Pins. Entre aquest equip de voluntaris hi havia la presència de regidores de l’Ajuntament d’Olèrdola com Eva Ruiz o Arantxa Torres. Torres explicava que els corredors manifestaven que els hi havia agradat la Marxa i que tornarien l’any que ve.(àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblàs, posava l’accent en el mèrit que tenen entitats com el club “El bressol”, que amb la seva feina permeten oferir activitats ben variades a Olèrdola.(àudio)

Un dels integrants de la Junta del club BTT “El Bressol”, Manel Suero, ens subratllava que haver comptat amb 350 inscrits en un dia de pluja és tot un èxit. També es mostrava satisfet perquè, malgrat l’adversitat meteorològica, ningú s’havia fet mal.(àudio)

L’organització també va superar imprevistos com el trencament de la barra de control de sortida, minuts abans de l’inici de la prova. L’ajuda dels participants i els recursos de l’organització van permetre que la barra es reparés i acabés fent correctament la seva funció de controlar la sortida i el temps d’arribada dels participants.MarxaGuerra.JPG

Escolta les entrevistes a Francesc Guerra, Alex Reina i Manel Suero, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta les entrevistes a Txell Milà, Arantxa Torres i Juanma Samblás, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions