Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La pluja no impedeix que 12 colles facin “tremolar” Moja amb la 15a Timbarada

Les colles convidades subratllen la capacitat organitzativa dels Diables de Moja

dimecres 29 juliol 2015

Dissabte al migdia Moja vivia la seva 15a Timbarada. La presència de la pluja no va impedir que l’acte se celebrés amb la implicació de 12 colles, que amb els seus timbals van fer “tremolar” Moja.

Cap dels ingredients habituals hi va faltar: la força de les colles, les ganes, l’empenta... A tots aquests elements cal sumar l’estímul afegit de celebrar un aniversari.

La Timbarada va comptar amb les seves 10 parades, i  una sorpresa que no va deixar a ningú indiferent. Just a l’equador de la Timbarada una de les parades era només de fruita, fet que van agrair molt tots els participants.

En acabar l’acte, totes les colles es van aplegar al Local Nou per celebrar un esperat dinar. Aquest any d’aniversari i ocasions especials, es va servir una espectacular fideuà per tots els assistents a l’acte.

L’Armand , dels Diables de la Ràpita, destacava el bon ambient que es vivia a la Timbarada.(àudio)

Diables que acumulen moltes assistències a la Timbarada recorden com al principi inclús els timbalers entraven a les cases i garatges dels veïns.(àudio)

Joan Josep, cap de colla del Drac de la Múnia, reconeixia que hi havia cansament en aquesta Timbarada després de participar la nit anterior en el Correfoc del 35è aniversari dels Diables de Moja. Tampoc deixava de subratllar que la Timbarada era impressionant.(àudio)

Els Diables de Moja volen agrair de manera molt especial a totes les colles participants la seva implicació : Diables de Banyeres, Drac de la Munia, Cremats de la Munia, La Ràpita, Pacs, Puigdàlber,  Nefastos d’ Avinyonet, Sant Sebastià dels Gorgs, Les Gunyoles, La Granada i Ateneu X.

Amb molt poc temps per reparar forces, els Diables de Moja torneven a tenir un paper actiu per la Festa Major el dissabte al vespre participant en la processó.

Durant tota la cercavila Drac i Diables van protagonitzar diverses petades conjuntes. En arribar a la plaça de l’església, encara hi havia ganes d’oferir una espectacular petada final, just quan el sant acabava d’entrar a l’Església. D’aquesta manera la colla posava punt i final a aquesta Festa Major de Sant Jaume, carregada de simbolisme  per la celebració del 35è aniversari de la colla.

Pels Diables petits de Moja també ha estat una Festa Major intensa. Adrià Olivé, membre de la colla des de fa 5 anys, explicava que s’ho passaven molt bé i treballaven en equip.(àudio)

Josep Conill, cap de colla del Drac de Moja, indicava que també havia estat una Festa Major especial pel Drac. (àudio)

La colla vol agrair la participació a tota la gent del poble, “a tots els simpatitzants del foc i a tota la gent que es va deixar portar per l’alegria dels aniversaris”. També avisen que tenen preparades moltes sorpreses més.

Escolta les entrevistes dedicades a la Timbarada i a la processó, realitzades per Josep Sesma, clicant aquí

Document Actions