Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Posada i Masia Segarrulls participen en la 2a Mostra Gastronòmica de l’Alt Penedès

En la Mostra hi participen 21 restaurants de la comarca, maridant productes del territori amb vins de la DO Penedès

divendres 11 gener 2013

Dos restaurants d’Olèrdola, La Posada i Masia Segarrulls, participen en la 2ª Mostra Gastronòmica de l’Alt Penedès, promoguda pel Gremi Comarcal d'Hosteleria i Turisme . La Mostra es fa del 12 al 27 de gener i comporta que durant aquests dies els 21 restaurants participants incorporen en la seva carta un menú gastronòmic que marida productes del territori amb vins de la D.O Penedès.

Al restaurant La Posada de Sant Pere Molanta es participa per primera vegada en la Mostra Gastronòmica amb un menú de calçotada, amb vins de Can Feixes i Finca Valldosera. El cava és Nadal Brut Reserva. Anna Raventós, una de les responsables de La Posada, valorava que la iniciativa de la Mostra era bona per afavorir la promoció conjunta dels restaurants.(àudio)

Raventós indica que els clients dels restaurants cada vegada s’interessen més per les característiques gastronòmiques del territori i mostren un major coneixement dels productes.(àudio)

El restaurant  Masia Segarrulls, ubicat a la carretera d’accés al Castell d’Olèrdola, participa per segona vegada en la Mostra Gastronòmica. Ho fa enguany amb un menú variat que ofereix als clients la possibilitat de triar entre tres primers plants, tres segons i tres postres. El vi és de finca Viladellops. El responsable de Masia Segarrulls, Pedro Alonso, apuntava que , tot i que no són les millors circumstàncies econòmiques, cal fer coses perquè els clients vegin atractiva l’oferta dels restaurants.(àudio)

Per Alonso, amb iniciatives conjuntes com aquesta els restaurants participants ho tenen més fàcil per arribar a més gent.(àudio)

El preu del menú a Masia Segarrulls és de 30 euros, mentre que a La Posada el preu establert és de 37’40, en els dos casos amb tot inclòs.

Dins de la Mostra el proper diumenge 20 de gener a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca, coincidint amb la xatonada popular, el Gremi instal·larà una carpa on s'oferirà la possibilitat d'assistir a la demostració en directe de creació de plats amb el corresponent maridatge. Per fer-ho es comptarà amb la participació dels cuiners dels restaurants: El Racó de la Calma, La Fonda Neus i el Zero que oferiran els seus millors plats en companyia d'enòlegs experts de la DO Penedès,  que donaran la millor opció de maridatge per cada plat.

Els interessats que vulguin assistir a les presentacions i degustar-ne els plats ho podran fer en tres franges horàries: 12, 13 o bé 14'00h inscrivint-se a l'entrada de la carpa. L'aforament serà limitat.

Escolta l'entrevista a Anna Raventós, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Escolta l'entrevista a Pedro Alonso, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions