Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La preinscripció escolar finalitza a Olèrdola complint-se les previsions

A l’escola Circell hi haurà un grup de p3 amb 25 places i a l’escola Rossend Montané es cobriran les 15 places ofertades

dijous 22 maig 2014

Amb la publicació definitiva de les llistes d’admesos a cada centre, dijous finalitzava el període de preinscripcions escolars per al proper curs en educació infantil, primària, i en el primer nivell de l’educació secundària obligatòria. A Olèrdola, la preinscripció s’ha completat amb poques variacions respecte les previsions. A l’escola Circell de Moja hi ha assignades 25 places de p3 i a l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta s’han confirmat 14 sol.licituds. En aquest cas s’està a l’espera de formalitzar-se una darrera inscripció a p3, que faria pujar la xifra de preinscrits a les 15 places que s’ofertaven. En les dues escoles s’han confirmat dues places més vacants en altres cursos. A l’escola Circell de Moja, una de 3r i una altra de 4t, mentre que a l’escola Rossend Montané, es cobreix una plaça de 3r i una altra de 5è.

Mercè García, directora de l’escola Circell de Moja, indicava que aquest any marxen 40 alumnes i el proper curs s’espera l’entrada de 27.(àudio)

El fet d’entrar un grup de p3 el curs que ve suposarà que en el nivell d’educació infantil es podrà disposar d’una aula lliure per a desdoblaments. (àudio)

La directora de l’escola Rossend Montané, Àngels Urgell, apuntava que s’arribarà a les 15 places de p3 pel curs que ve.(àudio)

A l’escola de Sant Pere Molanta tenien els seus dubtes sobre si es complirien les previsions fixades per aquesta preinscripció per part del Departament. Des de l’escola manifesten estar contents amb el resultat final.(àudio)

Les famílies poden comprovar els resultats de l’assignació de places a les mateixes escoles. Un cop consultades les llistes, ja poden començar a preparar tota la documentació per a la matrícula, que serà del 10 al 13 de juny per a l’educació infantil, l’educació primària i el primer nivell de l’educació secundària obligatòria.

Escolta les entrevistes a Mercè García i a Àngels Urgell, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions