Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presentació dels equips del Base Olèrdola es converteix en una gran festa del futbol formatiu

El regidor Pere Sadurní agraeix la tasca del club i anuncia la convocatòria d’un concurs públic per adjudicar el servei de bar

dimecres 05 desembre 2018

 

Les instal·lacions del camp municipal d’Els Pins de Moja eren escenari aquest dissabte al matí del concorregut acte de presentació dels equips del Base Olèrdola. Com ja ha estat pauta en els darrers anys, aquesta jornada era concebuda com una gran trobada lúdica que reunia als gairebé 200 infants  i joves que formen part dels seus 12 equips federats, acompanyats de les seves famílies .

Després de servir-se una botifarrada, es van realitzar les fotografies de cada equip i la fotografia conjunta amb tots els integrants de les diferents categories.

En l’acte hi va participar Manel Duran, delegat al Penedès de la Federació Catalana de Futbol. En una entrevista a l’emissora municipal de ràdio, defensava que els infants, especialment quan encara practiquen futbol 7, facin esport “en el seu entorn” sense necessitat de fer molts quilòmetres per a jugar.(àudio)

Des de la Federació s’impulsa una campanya de promoció del futbol femení, amb accions com trobades anuals. Manel Duran reconeixia la feina que es fa en aquest àmbit de foment del futbol femení des del Base Olèrdola.(àudio)

En diferents ocasions el president del Base Olèrdola, Josep Sánchez , ha reclamat a l’Ajuntament que es trobi una solució acordada per poder tornar a obrir el servei de bar al camp. El regidor d’esports, Pere Sadurní, anunciava la intenció de l’ajuntament de licitar el servei del bar.(àudio)

Sadurní també elogiava la gran tasca del Base Olèrdola i valorava que el municipi podia sentir-se “orgullós” del club. El regidor d’esports reflexionava que no seria bo que les instal·lacions acollissin una xifra desmesurada d’equips.(àudio)

 

Escolta les entrevistes realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola a Manel Duran i Pere Sadurní

Document Actions