Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La presentació dels equips del Base Olèrdola reuneix a 750 persones

La jornada d’aquest diumenge ha inclòs esmorzar de germanor i la fotografia oficial conjunta d’aquesta temporada
Foto oficial de la temporada(foto: José Clémens)
Foto oficial de la temporada(foto: José Clémens)

dilluns 10 desembre 2012

 

 

Aquest diumenge al matí, el camp municipal d’Els Pins de Moja ha estat escenari de l’acte de presentació dels equips que aquesta temporada juguen amb el Base Olèrdola. Entre jugadors, familiars i equip tècnic, han estat prop de 750 les persones que han compartit l’esmorzar de germanor que donava inici a la jornada. Després, una graderia plena va poder seguir com es presentaven els equips de l’entitat, per acabar amb la foto oficial conjunta.

Carles Álvrez, membre de la Junta del Base Olèrdola, es mostrava molt satisfet per la resposta de les famílies i jugadors, en un dia que serveix per “fer club”.  (àudio)

Actualment el Base Olèrdola l’integren prop de 300 infants i joves. Compta amb 22 equips, dels quals 9 són equips de futbol 11, 12 de futbol 7 i 1 de futbol 5. En categoria federada juguen 17 d’aquests 22 equips i 5 equips més estan inscrits al JESPE i en competicions comarcals. El propòsit principal, tal i com recordava Álvarez, és el d’educar amb l’esport. A partir d’infantil, també es pretén aprendre a competir. Enguany el club intentarà que els tres equips que estan a primera divsió(cadet A, infantil A i benjamí A,) mantinguin la categoria. Tot i que diumenge va ser un dia de lúdic, Carles Álvarez ens situava aquests objectius. (àudio)

Poder comptar amb aquesta gran quantitat d’equips no ha estat tasca fàcil. És el recull de 16 anys de feina. Altres factors que també contribueixen a explicar aquest èxit són els preus raonables i les instal·lacions, malgrat que de vegades calgui fer equilibris per quadrar horaris. (àudio)

La presentació d’aquest diumenge s’ha realitzat aprofitant l’aturada de les competicions federades. El proper acte festiu de celebració del base Olèrdola ja es planteja per la cloenda de temporada.

Escolta l'entrevista a Carles Álvarez, clicant aquí

 

 

Document Actions