Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La primera cursa “10K de Moja” superarà diumenge els 300 participants

La feina de difusió i el circuit urbà a l’abast de tothom, claus d’aquest èxit d'inscripcions
Jordi Àlvarez i Juan Mancebo, dos dels organitzadors
Jordi Àlvarez i Juan Mancebo, dos dels organitzadors

divendres 16 novembre 2012

 

 

 

Els organitzadors de la cursa “10K de Moja” tenen sobrats motius per estar satisfets. En la primera edició de la prova, que se celebra aquest diumenge 18 novembre al matí, ja han aconseguit rebassar la xifra de 300 inscrits. Dos dels promotors de la cursa, en Juan Mancebo i el Jordi Àlvarez, recordaven que s’havien fixat el propòsit d’arribar a les 200 inscripcions. Confirmar la participació de 300 atletes és tot un èxit que cal atribuir en molt bona part a la feina intensa que han fet de difusió, distribuint material de la cursa de Moja en les proves que s’han fet darrerament pel territori.(àudio)

Dins la cursa 10K hi havia l’opció de poder fer una cursa de 5 quilòmetres, completant només un tomb al recorregut urbà per l’interior de Moja que es planteja. De les 70 persones que ara ja han formalitzat la inscripció en aquesta cursa de 5 quilòmetres,  hi ha una presència gairebé majoritària de dones. En la prova de 10 kilòmetres la proporció és d’una dona inscrita  per cada 3 homes.(àudio)

La prova té molts incentius en clau local. Els veïns podran veure com passen els atletes des de prop de casa seva, sinó davant mateix, en punts com la Rambla Catalunya, la plaça Tedèum, el Local Nou, el carrer Llarg o el carrer Rafael de Casanovas. Des d’allà, davant de l’escola Circell, s’ha fixat el punt de sortida i arribada. Pels organitzadors, ha creat molt de caliu aquesta possibilitat de fer un recorregut “a l’abast de més persones” i que la prova pugui ser seguida pels veïns dins mateix del nucli de Moja. (àudio)

Aquesta possibilitat de veure passar atletes davant de casa no exclou que el centre neuràlgic de la prova sigui davant de les escoles. Allà s’han preparat sorpreses molt visuals per als atletes i pels espectadors, ja en el moment mateix de la sortida a les 10 del matí. Els participants també gaudiran d’un generós lot de productes de regals i també podran participar en sorteigs de materials i productes cedits pels nombroses col·laboradors. Aquesta nombrosa implicació d’establiments i veïns ha fet possible, tal i com recorden Álvarez i Mancebo,  que aquesta prova 10k de Moja ja pugui ser considerada un èxit de participació abans de celebrar-se.

Podeu escoltar l'entrevista a Jordi Àlvarez i Juan Mancebo

 

Document Actions