Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

“Mojatast” satisfà al públic familiar que dissabte a la tarda es reunia a la plaça de l’Església

Es van vendre prop de 140 tiquets i es preveu per la 2a edició ampliar la mostra amb més establiments

dilluns 23 octubre 2017

Dissabte a la tarda la plaça de l’Església de Moja presentava un aspecte inusual. S’hi celebrava la primera edició de la mostra gastronòmica de productes locals “Mojatast”, en el marc de la programació de la Festa del Most del poble. L’experiència l’organitzava l’Ateneu Mogenc i permetia tastar vins i caves del Celler Cooperatiu de Moja i de Caves Hill, embotits artesans de Cal Mitjans i coca del Forn Rius de Moja. A més es podia comptar amb la música en directe de la formació de jazz “Satriale’s Trio”, amb Gaby Ardèvol, i els infants podien posar a prova la seva habilitat amb els jocs tradicionals de Farcell de Jocs. Al preu de 5 euros el tiquet, es podia degustar un vi o un cava, obtenir una degustació de menjar salat i la coca. Els socis de l’Ateneu Mogenc disposaven d’un tiquet gratuït.MOjatast2OK.JPG

Elsa Vila, presidenta de l’Ateneu Mogenc, oferia un balanç del tot satisfactori per l’afluència de públic registrada, tenint en compte que hi havia moltes propostes que coincidien en l’agenda lúdica d’aquest cap de setmana.(àudio)

La voluntat de l’Ateneu és la de donar continuïtat a aquest esdeveniment , tot mantenint el seu caràcter de proposta per a fer en família.(àudio)

Un dels propòsits del Mojatast era el de promocionar els productes de proximitat. Amb l’aval que dóna l’èxit d’aquesta primera edició, es plantegen poden ampliar la mostra convidant l’any que ve a més establiments.(àudio)

L’Ateneu Mogenc encara tenia pendent de tancar una valoració definitiva del resultat econòmic del primer “Mojatast”, però ja s’apuntava aquest diumenge que haurien estat prop de 140 els tiquets que es van servir.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions