Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Primera Trobada Automobilística de Moja-Daltmar aconsegueix reunir a una quarantena de vehicles

La Trobada neix amb voluntat de continuïtat i ha estat organitzada per l’Associació Cultural de Daltmar
La concentració dels participants, a la rambla Catalunya de Moja
La concentració dels participants, a la rambla Catalunya de Moja

dilluns 13 maig 2013

Aquest diumenge al matí una quarantena de vehicles han participat en la 1a Trobada Automobilística Moja-Daltmar, organitzada per l’Associació Cultural de Daltmar. Els vehicles clàssics i de competició reunits han estat els protagonistes d’una trobada que estava pensada per a que els propietaris d’aquests cotxes poguessin compartir una jornada lúdica. Des de les 9 del matí i fins prop de tres quarts d’onze, la rambla de Catalunya de Moja va ser un atractiu garatge a cel obert per a que els veïns i el jurat poguessin avaluar els cotxes participants. Alguns cridaven l’atenció, com el Prosche de l’any 1972 que reunia el doble criteri de ser clàssic però alhora també ser de competició, perquè participa en ral.lis de regularitat. El seu propietari , Artur Bujaldon, explicava que amb una colla d’amics havien decidit participar en aquesta trobada.(àudio)

Després de concentrar-se a la rambla Catalunya, els vehicles van fer el trajecte d’exhibició fins a la zona esportiva de Daltmar. Allà es va procedir al lliurament de premis i a servir-se un generós esmorzar. Joan Mercader, un dels organitzadors, es mostrava satisfet perquè al final les inscripcions es van acabar animant a darrera hora i fins assolir la xifra de quaranta participants.(àudio)cotxes2.JPG

Entre els vehicles es podien destacar cotxes esportius exclusius, com un audi dels anys 80, fabricat per a ral.lis. També es podia admirar un bmw que participa en ral.lis de muntanya o bé un cotxe tot terreny “costumitzat”. Ara els organitzadors prendran nota de tots els suggeriments per a millorar la propera edició. Joan Mercader recordava que es van decidir a muntar aquesta trobada perquè volien organitzar una jornada per a gaudir de l’ambient del motor.(àudio)

Pel que fa a l’ambient automobilístic, la jornada va ser rodona perquè el dia va coincidir amb el triomf de Fernando Alonso al Circuit de Catalunya. En el seu tram inicial, aquesta prova de Fórmula 1 va ser seguida per una bona part dels participants de la trobada a través d’una pantalla de televisió a Daltmar.

Escolta les entrevistes a Artur Bujaldon i Joan Mercader, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions