Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La propera xerrada informativa sobre el nou sistema de recollida de residus s’ha convocat a Daltmar

Serà dissabte de la setmana que ve, 11 de desembre, a les 11.30h

divendres 03 desembre 2021

Després de les xerrades fetes ja a Can Trabal, Sant Miquel i a Moja, el proper dissabte 11 de desembre s’ha convocat la quarta de les sis xerrades que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola per informar del nou sistema de recollida de residus al municipi, que es preveu implantar durant el 2022. A Sant Miquel aquest dimecres hi van assistir 15 persones de 13 habitatges diferents, mentre que a Moja l’assistència a la xerrada d'aquest dijous va ser de 29 persones provinents de 34 habitatges.

Durant els actes s’exposa el nou sistema “porta a porta” de quatre fraccions (orgànica, rebuig, envasos i paper i cartró) que s’aplicarà als habitatges dels tres nuclis urbans i urbanitzacions, així com la recollida en àrees tancades en els disseminats i barriades. La fracció vidre continuarà recollint-se amb contenidor al carrer.

Les xerrades les imparteix el Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf i l’Ajuntament d’Olèrdola. Paral·lelament a les reunions veïnals, un informador ambiental realitzarà visites porta a porta durant el mes de desembre per tot el municipi explicant el nou sistema i resolent aquells dubtes o aclariments per tal de garantir que la informació arribi a tothom.

La xerrada a Daltmar es preveu iniciar a les 11.30h, a la Zona Esportiva de la urbanització. La setmana següent es faran les dues xerrades restants. El dimarts 14 de desembre a Sant Pere Molanta i el dimecres 15 de desembre al Local Rossend Montané de Sant Miquel per a veïns de barriades i disseminats.

Document Actions