Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La psicòloga i terapeuta Rosa Rabbani oferirà dijous a Moja la xerrada “Donant forma al caràcter”

Es tracta de la segona de les xerrades del “Cercle obert en educació” que organitza l’AMPA de l’escola Circell

dimecres 10 febrer 2016

Dijous de la setmana que ve, 18 de febrer, s’ha programat la segona de les xerrades del cicle “Cercle obert en educació” que organitza durant aquest curs l’AMPA de l’escola Circell de Moja. En aquesta segona sessió, la psicóloga i terapeuta familiar Rosa Rabbani oferirà la xerrada “Donant forma al caràcter”. El propòsit és el d’oferir una “introducció al llenguatge de les virtuts per millorar la comunicació amb els nostres fills i filles”. L’activitat es farà a les 17:30, al gimnàs de l’escola Circell.

Eva Torralba, presidenta de l’AMPA de l’escola Circell de Moja, indicava que la xerrada dóna elements per a contribuir a ajudar els fills a formar el seu carácter.(àudio)

Rosa Rabanni és autora de diversos llibres i articulista habitual de la revista Mente Sana. També ha rebut el Premi d’Investigació Generalitat de Catalunya i ha estat fundadora del projecte www.inspiralia.org.

Rosa Rabbani farà una introducció durant la xerrada del projecte virtuts, basat en un model psicoeducatiu reconegut per les Nacions Unides i la Unesco, que té com a objectiu reconèixer i valorar les virtuts del caràcter, establir límits, desenvolupar les virtuts i reparar i resoldre els conflictes de manera pacífica.(àudio)

L’activitat és gratuïta i s’oferirà  servei de canguratge, també gratuït. Cal fer inscripció prèvia al correu ampaescolacircell@gmail.com per poder organitzar l’espai.

Després de la positiva experiència de la primera xerrada, amb Carles Parellada de ponent, s’espera que en aquesta segona xerrada es mantingui el ressó.(àudio)

La tercera i darrera de les xerrades del cicle “Cercle obert en educació” l’oferirà durant el mes d’abril la mestra Arantxa Palanca.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions