Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La quota fixa mensual pels infants d’1 a 3 anys serà de 145 euros a les escoles bressol d'Olèrdola

La quota mensual passa a ser la mateixa per a tothom, contemplant ajudes en cas de necessitats socials
Dijous i divenders hi ha jornada de portes obertes a les llars d'infants
Dijous i divenders hi ha jornada de portes obertes a les llars d'infants

dimecres 04 maig 2016

La regidora d’escoles bressol de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, ha donat a conèixer els canvis que el govern municipal ha decidit introduir en les quotes del servei de les escoles bressol municipals. La principal novetat és que la quota deixarà d’estar marcada en funció de la renda familiar, tal i com s’havia aplicat aquest curs per primera vegada al municipi. Es torna a fixar una quota única per a tothom. En el cas de l’aula de nadons, passa dels 186 euros mensuals als 180 que tindrà el proper curs. La quota que afecta a més famílies és la dels infants d’1 a 3 anys. Fins ara, la quota era de 168 euros al mes, mentre que el proper curs passarà a ser de 145 euros. El servei de menjador tindrà una quota de 135 euros al mes en la franja d’1 a 3 anys, mentre que per nadons passa a tenir un import de 100 euros al mes.

Eva Ruiz indicava que els preus s’havien establert amb l’assessorament de la Diputació, tenint en compte el poder adquisitiu de les famílies d’Olèrdola. Ruiz destacava que, en la majoria de casos, s’apliquen petites baixades en les quotes. Amb informe preceptiu de serveis socials, també se segueixen contemplant ajudes per atendre a famílies amb necessitats(àudio)

La quota que s’incrementa és la de menjador per a nadons. Eva Ruiz assenyala que del servei en tenen cura les mateixes educadores que estan a l’escola bressol amb els infants la resta de la jornada.(àudio)

La regidora d’escoles bressol posa l’accent en què a Olèrdola es disposa d’un bon servei de llars d’infants gràcies a factors com l’organització del servei de menjador, la baixa ràtio a les aules i el treball de les educadores.(àudio)

El període de preinscripcions a les escoles bressol resta obert fins el divendres 13 de maig. L’Ajuntament té l’objectiu, “com a mínim”, de mantenir la xifra d’inscrits en els 31 infants que són atesos aquest curs, sumant els 10 de l’escola bressol El Pàmpol i els 21 de l’escola Gotims.

Aquest dijous s’ha convocat una jornada de portes obertes a l’escola bressol El Pàmpol, en horari de dos quarts de 6 a les 7. A l’escola bressol Gotims de Moja, la jornada de portes obertes s’ha convocat divendres, en el mateix horari.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions