Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Rambla Catalunya de Moja serà escenari aquest diumenge d’un “moto-esmorzar Oktoberfest”

Esmorzar a base de frankfurts i de cerveses inspirat en les festes alemanyes "Oktober fest"

dijous 25 octubre 2012

 

 

Al nostre territori són nombroses les festes del Most que es convoquen per commemorar la finalització de la verema i els seus primers resultats. Aquest cap de setmana mateix coincideixen les festes d’aquest tipus a Moja i a Sant Pere Molanta. A Alemanya, per celebrar l’obtenció de les primeres cerveses elaborades després de la collita de l’any, tenen lloc les anomenades “Oktoberfest”, durant el mes d’octubre. Aquesta tradició germànica s’ha anat estenent i en alguns casos ha traspassat les fronteres d’Alemanya. I aquest diumenge arriba a Olèrdola.

De la mà de dos veïns de Moja i d’un veí de Vilafranca, des de les 10 del matí i fins la una del migdia,  tindrà lloc l’anomenat “moto-esmorzar Oktober fest”  a la Rambla Catalunya de Moja. Rafa Urbano, un dels promotors, explicava que feia temps que tenien ganes d’organitzar una festa d’aquestes característiques i finalment s’havien decidit a fer-la aquest any.(àudio)

L’esmorzar també preveu reunir a integrants del Harley Davidson Club de Catalunya, que assistiran a la trobada amb les seves motocicletes. Aquesta “oktober fest” també està oberta a conductors d’altres marques de motos i a tots els veïns que desitgin degustar cervesa alemanya d’importació i esmorzar entrepans de frankfurts, per bé que també hi haurà la possibilitat de prendre begudes sense alcohol. (àudio)

La voluntat dels organitzadors és la de poder consolidar l’activitat i fixar, cada mes d’octubre, aquesta festa ampliant els seus continguts. Per Rafa Urbano la trobada també pot ser una manera de donar a conèixer “el bon rotllo” que hi ha entre els aficionats a anar en moto.(àudio)

Per l’esmorzar de diumenge s’han encarregat 120 litres de cervesa i s’han comprat 200 frankfurts d’importació alemanya. Aquest moto-esmorzar “Ocktoberfest” de Moja compta amb la col·laboració del Harley Davidson Club de Catalunya, dels Diables de Moja i de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Document Actions