Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La realitat virtual i les videoconsoles seran les protagonistes de la tarda d’aquest dijous a l’Espai Jove de Moja

La tercera edició del “Olèrdola Game Fest” es celebra entre setmana, coincidint amb l’horari d’obertura de l’Espai Jove al Centre Cívic La Xarxa

dimarts 23 abril 2024

Aquest dijous 25 d’abril, Olèrdola celebra la tercera edició del “Game Fest”, una tarda on el jovent del municipi podrà gaudir d’una àmplia oferta de videojocs i tecnologies de manera gratuïta. Serà a partir de les 5, a l’espai Jove del Centre Cívic La Xarxa de Moja.

Àngel Massana, de l’Associació Social Lovers, organitzadors de l’acte, explica en una entrevista a Canal 20 les diferents activitats que el jovent podrà gaudir durant la tarda del dijous. (àudio)

També posa l’accent en què l’associació, sobretot, treballa amb jocs no violents ja que l’objectiu de les trobades és el de socialitzar. (àudio)

Adrià Cardó, un dels dinamitzadors del Servei Jove d’Olèrdola explica que l’activitat es celebra un dijous, entre setmana, amb l’objectiu de donar a conèixer l’espai i que els joves coneguin tant l’espai com les activitats que s’organitzen.  (àudio)

Totes i tots els joves, de 12 a 30 anys, tenen una cita amb la realitat virtual i les videoconsoles dijous a la tarda, a partir de les 5, a l’Espai Jove del Centre Cívic La Xarxa de Moja, una oportunitat per a gaudir de noves tecnologies i socialitzar.

Escolta les entrevistes a Àngel Massana i a Adrià Cardó, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions