Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recollida d’aliments es tanca garantint lots de productes per a 18 famílies del municipi

Aquestes famílies són ateses pels serveis socials i rebran els aliments entre aquest dimecres i dijous
Aquest dilluns s'organitzaven els 18 lots que es lliuraran
Aquest dilluns s'organitzaven els 18 lots que es lliuraran

dimarts 18 desembre 2012

 

 

 

 

Divendres es tancava la campanya solidària de recollida d’aliments que s’ha realitzat al municipi durant aquesta primera quinzena del mes de desembre, sota l’organització de l’Ajuntament d’Olèrdola. Tal i com confirmava la regidora de serveis socials de l’Ajuntament d’Olèrdola, Eva Ruiz, la campanya s’ha tancat havent garantit aliments variats per a cadascuna de les 18 famílies més necessitades d’Olèrdola que reben atenció per part dels serveis socials. Ruiz posa l’accent en què s’han recollit aliments suficients per a que aquestes 18 famílies rebin un lot de productes.(àudio)

Els lots s’han elaborat agrupant els productes de forma equilibrada, amb variacions en funció del nombre de membres de la família receptora. Eva Ruiz es mostrava satisfeta pel resultats de la crida feta als veïns, per bé que assenyalava que la campanya ha coincidit amb altres iniciatives molt similars que també han rebut la resposta dels olerdolencs.  (àudio)

Les famílies receptores dels lots seran convocades per l’Ajuntament per tal d’entregar-lis els productes. En funció dels seus llocs de residència, seran citades aquest dimecres a la tarda al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, o bé aquest dijous a la tarda, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. (àudio)

L’Ajuntament no descarta tornar a convocar noves campanyes solidàries de recollida d’aliments en els propers mesos, d’acord amb els serveis socials i si així es considerés oportú.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions