Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recollida porta a porta s’avança d’horari els dimecres 24 i 31 de desembre

El servei es manté però es farà a partir de les 3 de la tarda i no per la nit

divendres 19 desembre 2014

Amb l’ànim de facilitar que els treballadors del servei de recollida puguin també gaudir en família de celebracions tan assenyalades, des de la Mancomunitat de Municipis Penedès Garrafa s’ha comunicat a l’Ajuntament d’Olèrdola que la recollida porta a porta de la fracció orgànica de la brossa s’avança d’horari i no es farà per les nits del dimecres 24 de desembre i 31 de desembre. El servei manté els dies però es farà a partir de les 3 de la tarda. Cristina Badell tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, recomana als veïns que tinguin present aquest canvi d’horari .(àudio)

Les variacions d’horaris són similars a les d’altres anys i persegueixen que els treballadors puguin passar les nits de Nadal i Cap d’Any a casa seva.(àudio)

També a causa de les festes de Nadal es modifica al municipi la recollida de la fracció de rebuig a les urbanitzacions i polígons industrials. No es farà els dijous 25 de desembre i 1 de gener i passarà a fer-se l’endemà 26 de desembre i 2 de gener. La resta de recollides mantenen dies i horaris habituals.

Escolta l'entrevista a Cristina Badell,realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions