Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reforma de la planta baixa de l'Ajuntament millora l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Aquestes setmanes es completaran millores en matèria d’eficiència energètica amb la substitució de finestres

dimarts 09 febrer 2016

Qui hagi anat a l’ajuntament aquests dies ha pogut comprobar com la planta baixa de l’edifici s’ha remodelat. Les obres han comportat la col.locació d’una doble porta automàtica al vestíbul d’entrada , així com el canvi de paviment i la reforma de l’espai que ocupa l’Oficina d’Atenció Ciutadana(OAC). La reforma ha permès millorar en accessibilitat i també suposa garantir la confidencialitat de l’atenció que es presta als ciutadans des de l’OAC, tal i com comentava un dels trebaladors adscrits a aquest servei, Salvi Vendrell.(àudio)

El canvi suposa treballar amb més comoditat i la millora ha estat comentada pels veïns que ja han utilitzat aquest servei .(àudio)

Des de l’OAC també s’informa que qualsevol tràmit que es sol.liciti a l’Ajuntament es pot realitzar via telemàtica a través de la carpeta de tràmits de la web municipal olerdola.cat. El requisit és el de disposar de certificat digital, però es preveu que a partir d’octubre, amb la nova llei  de procediment administratiu, la identificació podria ser “més laxe” i només requerir estar inscrit en un registre municipal.(àudio)

Per millorar l’eficiència energètica, resta pendent substituir les finestres que queden de fusta a l’edifici de l’Ajuntament, per així millorar les condicions d’aïllament.

Els treballs de paleta inclosos en la reforma de l’espai els assumeix la brigada de l’Ajuntament, així com la feina feta de pintura, mentre que per a la substitució de les finestres s’ha contractat una empresa especialitzada. El pressupost per a subministraments i mà d’obra externa puja a prop de 30.000 euros, dels quals gairebé 22.000 corresponen a la substitució de finestres.

La reforma de la planta baixa de l’Ajuntament es preveu continuar properament amb la remodelació de l’espai que ocupava l’antic consultori mèdic.

El servei de "Ràdio a la carta" està temporalment fora de servei

Document Actions