Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El carrer de la Font serà de plataforma única amb la reforma del casc antic de Sant Miquel

El projecte modificat també contempla el pas a plataforma única del carrer Berenguer i del tram inicial del carrer Major
La reforma consensuada és molt més ambiciosa que el plantejament inicial
La reforma consensuada és molt més ambiciosa que el plantejament inicial

dimarts 04 octubre 2016

Després de consensuar-se les bases del projecte entre els veïns i els grups municipals, el projecte de reforma de part del casc antic de Sant Miquel està ultimant la seva redacció definitiva. El projecte inicial aprovat en acabar el passat mandat municipal se centrava en la reforma de la plaça Anselm  Clavé, però  s’ha acabat ampliant l’àmbit d’actuació fins a incorporar part del casc antic de Sant Miquel. El regidor d’urbanisme de l’Ajuntament d’Olèrdola, Juanma Samblás, recordava que l’impuls inicial del projecte va ser la necessitat de renovar la xarxa d’aigua. La voluntat és que, després d’aquesta primera intervenció, la reforma del casc antic de Sant Miquel continuï amb noves fases. (àudio)

Entre les novetats que ha incorporat el projecte cal destacar que els carrers de la Font i Berenguer passaran a ser de plataforma única, així com el tram inicial del carrer Major que connecta amb la plaça Anselm Clavé. El tram del carrer Josep Tarradellas que connecta el carrer Major amb el carrer de la Font s’asfaltarà de nou i s’ampliaran les voreres. Un dels propòsits de les intervencions  és el de millorar l’accessibilitat i augmentar la seguretat.(àudio)

Juanma Samblás manifestava que s’intentarà que la tramitació del projecte estigui enllestida de manera que les obres puguin començar abans de que acabi aquest any.(àudio)

Un altre canvi respecte el projecte inicial, fruit de les converses mantingudes amb els veïns directament afectats, és que es garanteixen places d’aparcament a la plaça Anselm Clavé. També s’ha afegit la renovació de la xarxa d’aigua en el carrer de la Font.

Document Actions