Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria d’Atenció Ciutadana vol garantir que la resposta a les demandes dels veïns sigui ràpida

La recuperació d’aquesta regidoria, assumida per Eva Ruiz, és una de les novetats del cartipàs municipal

dimecres 13 novembre 2013

Fer seguiment de les instàncies presentades a l’Ajuntament i garantir que les sol.licituds són ateses amb rapidesa. Aquests són dos dels propòsits principals que té la regidoria d’Atenció Ciutadana, segons explicava Eva Ruiz, la regidora del govern municipal que té al seu càrrec aquesta responsabilitat després de la recent reordenació del cartipàs municipal. Recordem que dijous de la setmana passada l’alcalde signava un decret que redistribuïa les regidories assumides per cada membre del govern municipal, després de l’entrada al consistori de Juanma Samblás. Una de les novetats ha estat la recuperació d’aquesta regidoria d’Atenció Ciutadana, que formalment ja va estar operativa en el mandat anterior. Eva Ruiz resumia que el propòsit és el de fer el control de les instàncies que s’atenen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana(OAC) i garantir que la seva resolució es produeix en un temps breu.(àudio)

La recuperació d’aquesta regidoria respon a la voluntat del govern municipal d’oferir un servei eficaç al ciutadà. Les instàncies que es presenten a l’OAC són diverses per contingut i procedència. La nova regidoria no suposa que la tramitació vigent fins ara es suprimeixi, perquè les instàncies continuaran sent derivades al regidor i al tècnic de l’àrea vinculada a la demanda per garantir així l’oportuna resposta.(àudio)

Eva Ruiz subratlla que el propòsit és el de ser àgils i respondre amb més rapidesa les sol·licituds que es fan arribar a l’Ajuntament.(àudio)

Des d’una òptica més global, Eva Ruiz indica que l’alcalde signava el decret de reordenació del cartipàs després d’haver-se parlat “què pot fer cadascú” i de valorar el perfil més adequat per a cada responsabilitat assignada. Ruiz considerava que el govern està “ben organitzat” i preparat per afrontar els reptes que resten fins a finals del present mandat municipal.

Escolta l'entrevista a Eva Ruiz, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí(1) i aquí (2)

 

Document Actions