Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La regidoria d’Esports de l'Ajuntament d'Olèrdola mantindrà el suport a les entitats del municipi

El nou regidor, Juanma Samblás, inicia reunions amb els clubs per a recollir els seus suggeriments
Juanma Samblás participava diumenge en la cursa 10K de Moja
Juanma Samblás participava diumenge en la cursa 10K de Moja

dijous 21 novembre 2013

Mantenir el suport als clubs del municipi és un dels objectius que s’ha fixat el nou regidor d’Esports, Jaunma Samblás. Pocs dies després de la seva entrada al consistori, Samblás ha detallat alguns dels eixos de treball que s’ha fixat com a nou regidor d’aquesta àrea del govern municipal. Un dels continguts principals que anuncia serà el de seguir recolzant les proves que es fan al municipi i l’activitat esportiva que a Olèrdola es realitza gràcies a la gran diversitat de clubs existent. Per Samblás, Olèrdola té un gran potencial esportiu i cal estar al costat dels clubs. Per això, en els propers dies, mantindrà reunions amb les entitats per a conèixer de primera mà les seves inquietuds i suggeriments.(àudio)

L’estrena pública com a regidor d’esports la vivia aquest diumenge Juanma Samblás durant la cursa 10K de Moja. No es va limitar a assistir-hi com a espectador i participar en l’acte d’entrega de trofeus. Va ser un dels participants que va completar els 10 quilòmetres.

Des de l’Ajuntament, al costat dels clubs, es valoren els usos de les instal·lacions esportives i les seves possibilitats de millora. Una de les qüestions plantejades és l’ús intensiu que reben els camps de futbol municipals d’Els Pins de Moja, que acull els entrenaments i partits del Base Olèrdola, l’AE Moja i La Plana Rodona. L’equip de Sant Miquel ha demanat que s’instal·li gespa artificial al camp d’El Bosquet. Juanma Samblás assenyala que a l’Ajuntament li agradaria poder atendre aquesta petició, però la situació actual és complexa i no s’entendria que al municipi en aquests moments de dificultats es realitzés una inversió d’aquest tipus. Amb tot, indicava que s’estudiarien fórmules per a fer-ho viable en un futur, tenint en compte que també permetria que les instal·lacions de Moja no tinguessin un ús tan saturat.(àudio)

Una de les possibilitats que es valoren és la d’avaluar els costos i mecanismes de finançament per a una gespa de “segon peu”.(àudio)

Per a recollir inquietuds i suggeriments, Samblás inicia aquesta setmana les reunions amb les entitats esportives del municipi, incloent una visita a les instal.lacions d’Els Pins de Moja amb els directius de La Plana Rodona, el Base Olèrdola i l’AE Moja.


Document Actions