Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reobertura de la piscina, un dels atractius de la Festa Major de Daltmar

El programa d’actes inclou activitats des d’aquest dijous a la nit i fins diumenge

dimecres 02 agost 2017

L’anunci de la reobertura de la piscina és un dels atractius més destacats que inclou la Festa Major de Daltmar. Els actes s’allargaran des d’aquest dijous a la nit i fins acabar diumenge, amb propostes diverses pensades per a que s’ho passin bé veïns i visitants de totes les edats.

El primer dels actes és el cinema a la fresca, aquest dijous, a les 22:00h. Divendres actua a les 22:00h el showman Joan Montpelier, que donarà pas al grup d’Aky per seguir amb la proposta de piscina nocturna, amb terrassa Chill Out, a partir de la mitjanit.

Dissabte 5 d’agost, la primera de les activitats s’ha fixat a les 8 del matí, amb la pujada a la Verge de les Neus. En arribar hi haurà ofrena floral i esmorzar. A les 12, es podran gaudir de jocs de piscina, inflables i rampa aquàtica per a totes les edats. Per la tarda, el protagonisme serà per als infants de nou, amb sessió de tarda d’inflables a partir de les 16:30, per seguir amb festa de l’escuma i xocolatada popular. A les 9 de la nit es preveu un sopar popular, on caldrà que cadascú es porti el seu sopar i a les 11 de la nit es viurà el ball amb el grup musical Memory. La festa acabarà dissabte amb el dj Paco.

Diumenge s’ha programat un campionat de petanca a les 9 del matí.  A partir de les 10, es podrà fer ús gratuït de la piscina.A la una del migdia, se servirá vermut popular. També es podrà menjar un menú especial de Festa Major de braseria uruguaia al preu de 14€. A les 8, s’ha previst una botifarrada popular, a 7 € el tiquet. Els darrers actes de la Festa Major de Daltmar seran un bingo popular, karaoke, playbacks i ball del fanalet.

Document Actions