Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reordenació de circulació al polígon de Sant Pere Molanta aconsegueix evitar les curses il·legals de vehicles

Els agents municipals anuncien que les actuacions continuaran a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat

dilluns 29 gener 2024

 

Les actuacions aplicades a iniciativa de l’Ajuntament d’Olèrdola per evitar les curses il·legals de vehicles al polígon de Sant Pere Molanta han tingut l’efecte que es perseguia. Després d’entrar en vigor la  reordenació dels sentits de circulació a l’Avinguda Hostal Nou, al polígon ja no s’han registrat aquestes concentracions de cotxes. Les mesures s’aplicaven el divendres 19 de gener, i tant aquell cap de setmana del 20 i 21 , com aquest darrer del 27 i 28 de gener, ja no s’han produït aquestes concentracions. Així ho han certificat els Mossos d’Esquadra als agents municipals d’Olèrdola.

Fina Mascaró, alcaldessa d’Olèrdola, subratllava que les mesures han funcionat i destacava que les actuacions  s’apliquen per garantir la seguretat. (àudio)

A l’Avinguda Hostal Nou s’han tallat els dos carrils de sortida i, en els dos carrils que resten, s’ha definit un únic d’entrada i un únic de sortida. També es col·locaven blocs de formigó per delimitar els nous itineraris

Mascaró explicava que l’actuació podia semblar “dràstica” però l’actual govern municipal tenia clar que s’havia d’actuar per frenar unes concentracions que reunien a centenars de vehicles i que es venien produint des de feia anys.(àudio)

Mascaró ha subratllat que l’actuació s’havia fet amb el coneixement dels Mossos d’Esquadra, que havien agraït a l’Ajuntament la seva activa col·laboració per evitar aquestes concentracions.

Els agents municipals han anunciat que la propera actuació que es preveu executar al polígon és la instal·lació de bandes reductores de velocitat a l’Avinguda Mare de Déu de Montserrat.

Document Actions