Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La representació teatral, el ball i l’exhibició dels balls folklòrics, entre les activitats més concorregudes de la Festa Major d’Hivern de Moja

Els actes s’han realitzat aquest cap de setmana i han estat condicionats per la situació meteorològica
La Cercavila es va suspendre i els balls populars van oferir una exhibició al Local Nou
La Cercavila es va suspendre i els balls populars van oferir una exhibició al Local Nou

dilluns 20 gener 2020

 

La Comissió de Festes de Moja ha ofert un primer balanç satisfactori pel funcionament i resposta que han rebut els actes de la Festa Major d’Hivern, celebrada aquest darrer cap de setmana. Malgrat els condicionants que han marcat les activitats públiques a l’aire lliure, a causa de la situació meteorològica, des de la Comissió s’ha fet una valoració positiva per la participació obtinguda, tal i com explica un dels membres de la Comissió de Festes, David Sallés.(àudio)

El primer dels actes va ser divendres, amb la inauguració al Local Nou de l’exposició de l’Associació Fotogràfica, per donar pas  al sopar de germanor. Dissabte tenia lloc la calçotada i els tallers organitzats pels Balls Populars Infantils, amb la posada a la venda de polseres Candela per a la investigació del càncer infantil. La novetat del cinema infantil va tenir una resposta acceptable, però per sota de les expectatives. Ja per la tarda el correfoc dels Diables, amb les colles gran i petita i el Drac, van posar ambient de foc a les Festes. El ball de dissabte, amb el grup Bandgogh va reunir un bon nombre de veïns.

Davant el risc de pluja, diumenge al matí es va optar per suspendre la cercavila i fer a l’interior del Local Nou una exhibició dels balls populars, que va donar pas al vermut popular.(àudio)

La representació de l’obra de teatre “Políticament incorrecte”, del grup Pirandó 84 d’Avinyó Nou, va ser l’activitat més seguida del cap de setmana. David Sallés ens recorda que les funcions teatrals tenen una elevada acceptació al poble, especialment durant els mesos de tardor i hivern.(àudio)

La propera activitat que coordinarà la Comissió de Festes serà la celebració del carnaval infantil, activitat prèvia a la Rua de Carnaval del poble que es realitzarà el proper dissabte 22 de febrer.

A causa de problemes tècnics amb el servidor d'arxius sonors, el servei de ràdio a la carta està temporalment inactiu. Disculpeu les molèsties.

Document Actions