Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La revetlla de Sant Joan a Moja es farà davant l’escola Circell i inclourà foguera

L’organitza l’Ateneu Mogenc i aquest dilluns ja s’havien confirmat 140 inscripcions

dimarts 20 juny 2017

A Moja es podrà viure una revetlla popular de Sant Joan que inclourà foguera. L’Ateneu Mogenc ha canviat l’emplaçament inicialment previst per a la festa i finalment la revetlla es farà davant de l’escola Circell, en el passeig de la Plana, després de confirmar-se que tenen permís per a fer foguera en el pàrquing de terra de davant de l’escola. En un primer moment s’havia anunciat que la revetlla es faria a la rambla Pau Casals, però en disposar ara d’autorització per a fer la foguera, l’Ateneu Mogenc ha decidit canviar l’emplaçament.

Elsa Vila, presidenta de l’entitat, feia una crida a col·laborar en el muntatge de la foguera, a partir de les 6 de la tarda de divendres. Qui tingui mobles vells o fustes els pot portar.  A partir de les 9 ja es preveu l’inici del sopar.(àudio)

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, de totes les edats. L’Ateneu Mogenc s’encarrega d’habilitar l’espai, amb taules i cadires, així com de la música per passar una revetlla animada. Cadascú haurà de portar la beguda, el menjar “i les ganes de gresca”. Les inscripcions es poden fer fins aquest dimecres al forn de pa Rius o al correu ateneumogenc@gmail.com. L’Ateneu està satisfet de la resposta obtinguda i aquest dilluns ja s’havien confirmat 140 inscripcions.(àudio)

Amb activitats com la recuperació de festes populars a Moja, l’Ateneu té el propòsit de “fer poble”.(àudio)

L’ateneu preveu reemprendre la seva activitat passat l’estiu, organitzant sessions de contes en anglès o bé propostes musicals i teatrals, per bé que la seva concreció dependrà del finançament que es pugui assolir. Recentment l’entitat ha fet una assemblea de socis que ha permès ratificar com a Junta Directiva la Junta Gestora integrada pels 12 fundadors de l’Ateneu.

Escolta l'entrevista a Elsa Vila, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions