Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Revetlla de Sant Joan que organitza l’Ateneu Mogenc preveu reunir a més de 275 persones

L’activitat s’iniciarà amb la rebuda de la Flama del Canigó i aquest dimecres la xifra d’inscrits ja era de 264

dijous 21 juny 2018

La Revetlla de Sant Joan que aquest dissabte 23 de juny organitza l’Ateneu Mogenc “Fem Poble”  serà tot un èxit de participació. Així és pot anunciar per la xifra d’inscripcions confirmades. I és que aquest dimecres ja eren 264 les persones que havien comunicat la seva participació en el sopar, la qual cosa fa preveure que l’esdeveniment acabarà reunint molt probablement a més de 275 persones. L’any passat, en el primer any d’organització de la Revetlla per part de l’entitat, els participants al sopar van ser 201.

Es tracta d’una activitat oberta a tothom i apte per a totes les edats. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats i caldrà inscripció prèvia, amb el donatiu d’1€ per persona.

Per a gaudir del sopar, l’Ateneu Mogenc s’encarrega de preparar l’espai, facilitar les taules i les cadires, així com preparar la foguera i posar la música. Per participar-hi, caldrà que cadascú es porti la beguda, el menjar i “les ganes de gresca”.

A les 20.00 h està previst que arribi la Flama del Canigó al Celler Cooperatiu de Moja. Serà portada per corredors d'Olèrdola que l'hauran recollit a la muntanya de Sant Pau, a Vilafranca, provinent en relleus des del Canigó. Tothom qui vulgui es podrà afegir a la comitiva de la flama i acompanyar-la en el seu darrer tram. A les 20:15, a la zona habilitada a La Plana, hi haurà l'acte de rebuda de la flama i a les 20.25 h la lectura del manifest. En acabar l'acte, se servirà una copa de cava per a tots els assistents.

La flama servirà per encendre la foguera de l'Ateneu Mogenc quan sigui fosc.

Olèrdola és un dels 15 municipis de l’Alt Penedès que rebran la Flama del Canigó, sota l’organització d’Òmnium Cultural. L’Ajuntament d’Olèrdola i l’Ateneu Mogenc fan una crida a participar en la rebuda al municipi, ja sigui corrent el darrer tram al costat de la comitiva portadora de la Flama o fent presència a la zona de rebuda. L’acte és obert a grans i petits.

Un cop acabat l'acte de la rebuda de la flama, s’estima que prop de les 21:00h, els inscrits a la revetlla popular ja podran accedir a la zona destinada per sopar. El donatiu de 1€ per persona es farà en agafar les cadires.

Document Actions