Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Roda de Teatre de l’Alt Penedès baixa el teló aquest dissabte a Sant Pere Molanta

L’acte de cloenda el conduirà El Folre i abans es podrà veure l’obra “Burundanga”, del grup La Torre de les Gunyoles
"Burundanga", del grup La Torre.(foto:GATAP)
"Burundanga", del grup La Torre.(foto:GATAP)

dijous 20 març 2014

El teatre de la comarca té una cita a Sant Pere Molanta aquest dissabte al vespre. A partir de dos quarts de 9, el local de la Societat Principal-Unió acollirà l’acte de cloenda de la 23a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Primer es podrà seguir la darrera funció de la Roda i després es procedirà a l’acte de reconeixement dels participants i col.laboradors que fan possible que els grups amateurs de la comarca disposin d’aquest instrument de promoció i difusió que és la Roda, sota l’organització de la coordinadora GATAP.

La funció la protagonitzarà el grup La Torre de les Gunyoles, que portarà a escena una versió de “Burundanga”, de Jordi Galceran. L’obra planteja els efectes de la droga de la veritat, la burundanga, en dos membres d’ETA que mantenen retingut a un empresari.

Després de gaudir de l’obra, el grup El Folre de Sant Pere Molanta conduirà l’acte de cloenda. Per a l’ocasió han preparat un muntatge que inclourà humor, tal i com avança el president d’El Folre i alhora president també de la coordinadora GATAP, Josep Badia.(àudio)

Des del mes d’octubre i fins aquest dissabte la Roda ha girat amb una vintena de representacions en catorze pobles. La valoració que en fan des de la GATAP és positiva, assenyalant que s’ha mantingut el nivell d’assistència de públic a les funcions.(àudio)

Olèrdola és la seu de la cloenda i ha estat un municipi molt implicat durant tota la Roda. En aquesta 23a edició, el municipi suma 5 de les 20 representacions, incloent la de dissabte. Els dos grups d’Olèrdola han fet també una aportació rellevant a la Roda i han acumulat també 5 funcions. El Folre de Sant Pere Molanta ha fet tres representacions de “Revisó anual”, mentre que el grup l’Arrel de Sant Miquel ha portat a escena “Una altra Fedra, si us plau” en dues cites de la Roda que han recordat l’any Espriu. Josep Badia assenyala aquest paper d’Olèrdola a la Roda i afegeix que en el cas del Folre al grup sempre li és una experiència positiva formar part d’aquesta programació comarcal.(àudio)

A l’acte de cloenda hi participaran els 10 grups que han format part de la Roda, els patrocinadors i els ajuntaments que han apostat per seguir recolzant el teatre de proximitat.

Escolta l'entrevista a Josep Badia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions