Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Roda de Teatre s'ha aturat aquest dissabte a Sant Miquel

Funció intensa però escàs públic per a veure “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, de Llavor d’Art
Un moment de l'obra, aquest dissabte a Sant Miquel
Un moment de l'obra, aquest dissabte a Sant Miquel

dimarts 17 desembre 2013

Davant un públic escàs però molt receptiu, aquest dissabte a la nit es representava al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola l’obra de teatre “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, a càrrec del grup de teatre Llavor d’Art. La formació del Pla del Penedès oferia aquest drama poètic sobre la relació d’una parella , el Blai i l’Elena, que mostra damunt l’escenari els episodis tràgics de la seva vida. Aquest text d’Agustí Bartra ja es va representar el 27 d’octubre a Olèrdola en la Festa del Most de Moja. Llavors, amb un públic molt més nombrós, l’obra globalment no va ser interpretada de manera tan rodona com la funció que es va poder veure aquest dissabte a Sant Mqiuel. Així ho considerava el mateix director de Llavor d’Art, Esteve Maimó.(àudio)

Maimó resumia que en clau poètica els dos personatges passen revista a les desgràcies de la seva vida.(àudio)

L’obra suposa un gran esforç pels dos actors protagonistes, el Robert Bernad i la Teresa Domènech, que van succeint-se en els monòlegs sense el reforç de cap apuntador. Malgrat la poca assistència de públic, l’equip va quedar satisfet per la intensitat de la funció que van poder oferir a Sant Miquel.

La funció formava part de la 23a Roda de Teatre de l’Alt Penedès. Un dels integrants del grup l’Arrel de Sant Miquel, Pere Joan Ullate, subratllava el treball dels actors i recordava que amb les aportacions del públic s’havien pogut destinar 60 euros a la Marató de TV3.(àudio)

Amb la d’aquest dissabte, el grup Llavor d’Art finalitzava les seves representacions en la Roda. L’Arrel de Sant Miquel portarà “Una altra Fedra, si us plau”, el proper 18 de gener al Centre Agrícola i Social del Pla del Penedès.

Escolta les entrevistes amb Esteve Maimó i Pere Joan Ullate, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions