Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Romeria del Rocio d’Olèrdola canvia enguany de dates i es fa aquest cap de setmana

Dissabte a la nit actuaran a la Muntanyeta els grups d’AKY i La Calle El Son, a partir de les 23:00h
Fragment del cartell que anuncia l'acte
Fragment del cartell que anuncia l'acte

divendres 28 juliol 2017

Estem a les portes d’un dels caps de setmana de l’any que concentra més propostes lúdiques i culturals a Olèrdola.  Coincideixen les festes majors de Moja i de Can Trabal, però també una altra activitat que aquest any ha canviat de dates de celebració. És la Romeria del Rocio d’Olèrdola, que tindrà lloc aquest dissabte 29 i diumenge 30 de julilol, quan habitualment es programava per mitjans del mes de juny.

Dissabte es preveu que a  les 18:30h surti la romeria des de l’entrada de Daltmar, amb la imatge de la verge,  pel camí de Can Castellví fins a la Muntanyeta. A la meitat del trajecte, hi haurà descans  amb vi i berenar. Seguidament, en arribar a la Muntanyeta, acampada i  missa rociera amb mossèn Valentí i el cor Aire de las Marismas. Es preveu que la romeria sigui inaugurada per l’alcalde, Lucas Ramírez. A patir de les 23h, concert amb d’Aky i La Calle El Son.

A partir de les 12 del migdia de diumenge s’anuncia que es podran seguir les actuacions de quadres de ball i degustar la gran paella popular. Cada tiquet té un  preu de 4€.

Document Actions