Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Romeria del Rocio d’Olèrdola comptarà dissabte amb les actuacions dels grups d’Aky i Los Bordones

La missa passa a fer-se dissabte al vespre i torna la Hermandad de Antiguos Legionarios de Barcelona
(Foto: facebook Centre Cultural "Virgen del Rocio" d'Olèrdola)
(Foto: facebook Centre Cultural "Virgen del Rocio" d'Olèrdola)

divendres 12 juny 2015

Aquest cap de setmana la finca municipal de la Muntanyeta acollirà la Romería del Rocio d’Olèrdola. Dissabte, a les 6 de la tarda, s’ha previst la sortida de la romeria des de Daltmar fins a la Muntanyeta, passant pel camí de Can Castellví. Durant el camí, la imatge de la verge estarà acompanyada per la Hermandad de Antiguos Legionarios de Barcelona, que tornen a la romeria després de 5 anys de no ser-hi. Vicente Valderas, del Centre Cultural “Virgen del Rocio” d’Olèrdola, explica que els antics legionaris fan una aportació decisiva a l’hora de transportar la imatge de la verge.(àudio)

A meitat del recorregut hi haurà aturada per berenar. En arribar a la Muntanyeta es farà una missa rociera, oficiada per mossèn Valentí, de Santa Margarida i els Monjos, amb l’acompanyament del cor rociero Aire de las Marismas. Les actuacions s’ha previst a partir de les 11 de la nit, amb els grups d’AKY i Los Bordones. Abans, es preveu que l’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, procedeixi a la inauguració de la romeria.

Vicente Valderas recorda que Los Bordones són el grup continuador de Bordon 4.(àudio)

Diumenge, a partir de les 12 del migdia, s’ha programat una exhibició de cavalls a càrrec de Yeguada Vinyet i actuació dels quadres de ball de Canyelles. El darrer dels actes de la romeria serà una gran paella popular.

La romeria recull el gran sentiment i devoció que senten per la virgen del Rocio molts olerdolencs i penedesencs.(àudio)

Aquest divendres ja es preveia que comencessin a instal.lar-se a la Muntaneyta autocaravanes que passaran tot el cap de setmana seguint la romeria. Una de les novetats que s’han introduït enguany és un transport gratuït d’autocar perquè les persones que ho desitgin puguin desplaçar-se de la Muntanyeta fins a Daltmar i seguir l’inici de la romeria, dissabte a les 6 de la tarda.

Escolta l'entrevista a Vicente Valderas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions