Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Romería del Rocío d’Olèrdola potencia vincles amb entitats del Penedès

Dissabte actuen a la Muntanyeta Adrián Jara, d’Aky i Ecos del Sur. La missa canvia de dia i es farà dissabte al vespre

dimecres 11 juny 2014

Amb la voluntat de fomentar la relació veïnal gaudint de la natura i d’ampliar els vincles amb grups del Penedès, aquest cap de setmana se celebra la Romería del Rocío d’Olèrdola. Organitzada pel Centre Cultural “Virgen del Rocíó” d’Olèrdola, la Romería presenta aquest any algunes destacades novetats, tot i que se segueix el patró d’actes que s’ha anat consolidat des de la primera edició. Es manté la baixada des de Daltmar de la imatge de la verge del Rocío, sortint a dos quarts de 6 de la tarda, fins arribar a la finca municipal de la Muntanyeta passant pel camí de Can Castellví. I també continua oferint-se un concert amb artistes per la nit de dissabte. Diumenge tampoc hi faltarà la paella popular. Però enguany la missa rociera canvia de dia i d’hora. Es passa a fer dissabte al vespre, amb mossèn José Luís Muñoz i la intervenció del cor rociero Aire de las Marismas d’Els Monjos. Un dels membres de l’organització, Vicente Valderas, ens explica que aquest any volen que es faci “més romería” i és per això que s’ha potenciar la baixada de la verge des de Daltmar, amb la presència de més cors rocieros d’arreu del Penedès.(àudio)

A partir de les 11 de la nit es preveu comptar amb les actuacions dels grups Ecos del Sur, d’Aky i Adrián Jara. Adrián Jara és membre del grup “Los sobraos”. El Grup d’Aky està format per músics penedesencs amb una potent proposta de fusió de ritmes provinents de la rumba i el rap; i Ecos del Sur és la proposta més coneguda, amb cançons d’èxit que apareixen en les ràdio fòrmules especialitzades en música en castellà. Vicente Valderas posava a Adrian Jara, que ja va actuar fa dos anys per la Romería d’Olèrdola, com a exemple del compromís que tenen els artistes amb la Romería. (àudio)

Diumenge no hi ha la missa rociera, però sí que s’ha programat , abans de la paella popular, una activitat. Es tracta d’una l’exhibició de cavalls, a càrrec d’Hípica Vinyet. Serà a partir de les 12 del migdia. Vicente Valderas també destaca que la Muntanyeta és un espai ideal per acollir aquest tipus d’esdeveniments.(àudio)

La paella de diumenge té places limitades. El preu de 4 euros inclou ració de paella, pa, vi, i aigua.Per més informació es pot trucar al telèfon 622 28 82 53.

Escolta l'entrevista a Vicente Valderas, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions